Vadai Ágnes kemény gyomrost vitt be Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezetőnek - ilyen a boksz! - Városi Kurír

Sorting by

×

Vadai Ágnes kemény gyomrost vitt be Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezetőnek – ilyen a boksz!

Egyre természetesebb sajnos, hogy a pártcsatározások a politikusok magánszférájába is mélyen behatolnak, ennek a módszernek egyik élharcosa Kocsis Máté, akit most saját fegyverének mesteri használatával gyomrozott meg a facebook tanúsága szerint a DK amazonja, Vadai Ágnes.

Hirdetés

Ki  “né”, és ki nem “né”?

A Demokratikus Koalíció politikusa annak kapcsán tette fel a kérdést a Fidesz frakcióvezetőjének, hogy a Fidesz „folyamatosan Gyurcsány Ferencnének nevezi” Dobrev Klárát.

Vadai Ágnes Facebook-bejegyzése elején felidézte, hogy Kocsi Máté „rengeteg jelzővel illette már” a DK politikusait. Vadai ezért most a következő kérdéssel fordult a Fidesz frakcióvezetőjéhez:

„Arra kíváncsi vagyok, hogy milyen jelző jut eszébe akkor, amikor pártja Dobrev Klárát, az EP alelnökét, a DK európai parlamenti képviselőjét, folyamatosan Gyurcsány Ferencnének nevezi, ami nem mellesleg pártelnökünk néhai édesanyjának a neve?”

– olvasható a bejegyzésben.

Kocsis

„Nekem biztosan nem az, hogy az a párt tele van úriemberekkel”

– teszi hozzá Vadai megjegyezve, hogy „Lévai Anikó sem Orbán Viktorné”.

„A Fidesz nem a jó modor pártja, vagy pontosabban azé sem! És ezen a lopott vagyon sem fog változtatni! A bugris öltönyben is bugris marad!”

– zárja bejegyzését Vadai –  írta meg az atv.hu.

Még egy  nagy Gyurcsánynézó  a sok közül:

Kocsis

 

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.