Vágó hányingerének okáról….

A Fidesz-média nem elégszik meg azzal a műfelhajtással, amit Havas Henrik körül kavart, ennek kapcsán igyekszik minél több embert a saját-gerjesztetésű örvénnyel lehúzni a wc-n. A teljes demokratikus ellenzékhez kötődő ismert-ember gárdára kilövési engedélyük van.
[mnky_ads id=”3811″]

Úszni az árral szemben

Az Origó nevű Fidesz-zászlóshajó Fidelitasból szalajtott újságírója rászállt Vágó Istvánra, szerinte a DK politikusa

 “Nem kívánt nyilatkozni az Origónak, Vágó István, az egykori kvízmesterből gyurcsányista agitátorrá és a DK elnökségi tagjává vált médiaszemélyiség sem. Válasza csak egy dadogás volt.” 

Az ex kvízmester közösségi oldalán válaszolt a médiamunkásnak:

“Elképedtem attól az arcátlanságtól, ami ennek a kormányszócsőnek a barbár, hullarabló mentalitását jellemzi. Nyilván “felsőbb utasításra”, de megérezték a vérszagot, és szorgalmasan tépik, szaggatják a prédát. Eközben pedig azon gondolkoztam, hogy egyáltalán szóba álljak-e ezzel a jobb napokat megélt, de magát rövid úton a pocsolyába leküzdött lakájmédiával, aztán meg azon, hogy beálljak-e az egyébként általam is sokszor bírált, zaklatási ügyei miatt általam is megvetett Havas gyalázókórusába, és ezért kétségtelenül nem cirádás körmondatokkal fejeztem ki azt a szándékomat, hogy nem óhajtok ebben a körinterjúban részt venni.”

A két médiaszemélyiség viszonya egyébként nem problémamentes, több csörtéjük volt már. Havas a Star Magazinban nyilatkozta a múlt héten, hogy

“volt dolgom már néhány férjjel, de ilyen hülyével még nem”.

Ennek ellenére Vágó István úgy véli, nem akar részese lenni a Fidesz-média lejáratókampányának, úriemberek nem így intézik vitás dolgaikat.

“Az egyik kiemelt cikk címe az Origón ez: “Kínosan hallgat az ellenzéki média Havas Henrik szexuális zaklatásairól”.
Nos, ez azért lehet, mert bár például nekem is volna mit Havas szemére hánynom, én sem teszem. Mert amit itt a fideszmédia művel, az egy hányinger. Még Havasénál is hánytatóbb. Nem fogok én sem úgy táncolni, ahogy Habonyék fütyülnek.”

Vágó hányingerének okairól....
fotó: V.I. facebook

Másik posztjából kiderül a titokzatos riportkészítő neve és státusza is:

“Az “egykori senkiből fideszes agitátorrá és az Origo firkászává vált gyászhuszár” erről a számról hívott: +36 20 …. Ezúton tanácsolom kollégáimnak és ismerőseimnek, hogy a telefonjukat a jövőben ne vegyék fel neki. UPDATE: Mivel kiderült, hogy a telefonszám egy magánszemélyé (Both Hunor), levettem. Both Hunor fideszes jelöltként indult a legutóbbi önkormányzati választáson Budapest XIII. kerületében, ahol kikapott ugyan az MSZP-s indulótól, viszont ettől még ő lehetett a Fidelitas XIII. kerületi elnöke. Most az Origónál építi a jövőjét.”

Ezek mennek mostanság Magyarországon. Nem csoda, ha egyikünknek-másikunknak felfordul a gyomra.
[mnky_ads id=”3811″]
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Mátrai Anna

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük