Vágó István: a Facebookon betűre ugyanazt a szöveget írták több százan …

“A volt macedón miniszterelnök sokat tudhat Gyurcsány és a balkáni maffiózó üzletemberek kapcsolatrendszeréről. Jó esély van rá, hogy végre fény derül a Gyurcsány-Dobrev-Apró Piroska-Cvetan Vaszilev-klán hosszú évek óta zajló balkáni üzelmeire. Most megsemmisítette a bizonyítékokat!”

Itt, a Facebookon, betűre ugyanezt a szöveget írták be több százan:

És ilyenkor az ember hiába kérdezi, hogy

Mikor jön az, hogy “Gyurcsány a hibás”? – Egy tűzeset margójára

  • ha a volt macedón miniszterelnök sokat tud erről, akkor attól, hogy a DK irodája leég, miért felejtené el? 
  • Gyurcsány annyira hülye lenne, hogy ha vannak rá nézve terhelő dokumentumok, azokat megőrzi, ahelyett, hogy helyből megsemmisítené őket?
  • És ha már őrzi, akkor nem egy svájci széfben őrzi, hanem a párt központi irodáiban, ahol naponta tucatjával, néha százával fordulnak meg az emberek? (az Állami Számvevőszék emberei heteken át az irodában vizsgálták az ott fellelhető papírokat, számlákat, digitális adatokat)
  • Ha pedig Gyurcsány meg akarja semmisíteni, akkor miért ott, a Teréz körúton gyújtja föl őket, ahelyett, hogy hazavinné, a kertben tüzet rakna, rádobná az iratokat, aztán a parázson szalonnát sütne?
  • Ha már az iratdaráló nem jut eszébe…”

(Zoltán Szabó nyomán)

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) megkeresésünkre azt írta, hogy

„a tűzesettel összefüggésben bűncselekmény gyanúja nem merült fel, nyomozás nem indult”.

-írta a Blikk.

A kommentekből:

“Lesznek itt még jugoszláv békaemberek is a Dunában, mint a régi szép időkben az 50-es évek elején. Tipikus vádaskodások mint a koncepciós perekben.”

“Én csak azt nem értem,. hogy Soros György hogy maradhatott ki ebből a történetből? Hát nem ő adott utasítást (külföldről pénzelve) a gyújtogatásra?”

“Az összeesküvésben való hit egyfajta belenyugvás lenne , sokkal inkább a kivizsgálásban vagyunk érdekeltek, az szolgálná a jogállamiságot. Viszont szó sem esik a macedón menekítettről. A fidesz kommunikációs stáb zseniális…”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük