Sorting by

×

Vágó István: baromira nagy lett az arcod, Kálmánka!

A regnáló kormánypárt minden fronton készül a választásra, aminek ékes bizonyítéka, hogy az eddig bevehetetlen korosztályt, a fiatalokat próbálja a Facebookon elérni, méghozzá fizetett hirdetések formájában. A megfuttatottak közül is kiemelkedik Rákay Philip: rá 4,8 millió forintot költöttek március 27-e óta. Bejegyzéseiben mindenre és mindenkire tüzel, ami -aki- az ellenzékhez köthető, de fő célpontja Gyurcsány Ferenc és politikustársa, Vágó István.

“Baromira nagy lett az arcod, Kálmánka…”

Legutóbbi bejegyzésére Vágó István így reagált közösségi oldalán:

Baromira nagy lett az arcod, Kálmánka, amióta lekurváztad a nézőidet egy kereskedelemi tévében („hülye kurvák nézik ezt a műsort” – tapsoltattad őket a műsoraimban, aztán a Kossuth téren összegyűlt Orbán-hitűek számát 2 millióra taksáltad – mindezekért cserébe Viki (ha már „Ferized” az én pártelnökömet) segged alá nyomta a mindannyiunk pénzéből működtetett M1 tévécsatorna intendánsi székét, a mezőhegyesi ménesbirtokot, olcsó önkormányzati lakást a budai Várban – soroljam? Jól megdolgozol e kitüntető figyelemért, amikor most megpróbálsz belém rúgni – és nyilván ismét meg fogják simogatni a buksidat. Pedig asztrológus feleséged lehetne a megmondhatója, hogy ezt nem szerencsés csillagállás alatt teszed, remélem, neked is ad tanácsot, mint milliókért a Fidesznek. Így szólítasz meg: „neves kvízprofesszorom, önjelölt polihisztorom” – ó, mily megejtően bájos bizonyítékául annak, hogy nem én „szólíttatom magam” így, te próbálsz ezzel vicceskedni – sokunkból szánakozó mosolyt fakasztva. Aztán azon gúnyolódsz, hogy pártom EP-képviselőjét, az Európai Parlament alelnökét arra biztatom, hogy vállalja el a miniszterelnök-jelöltséget. Hát tényleg, ez maga a blaszfémia!

De van valami, amit végül is értékelek az írásodban,

amire nem sokan reagáltak, de te fennakadtál rajta, hogy azt írtam Dobrev Kláráról:

„Felmenőit, szülőházát is sokan emlegetik, mégsem támad vissza azzal, hogy ugyanezeket miért nem vetik például Kövér házelnök szemére is…”

– és erre jön tőled a hörgő kioktatás.

Te valamit nem tudsz, Kálmánka. Vagy ha igen, szemérmesen hallgatsz róla…

Íme, okosodj: Pápán, a Fő tér 18. számú ház Kohn József cementárugyárosé volt. A családot Auschwitzba deportálták, de volt köztük, aki életben maradt és visszaköltözött. A kommunista hatalomátvételt követő államosítás során aztán 1952-ben a hátramaradottak végleg elveszítették a házukat, melybe egy vöröskatona költözött be. Ebben a házban nőtt fel Kövér László, jelenleg az Országgyűlés elnöke. Ahogy te írod:

„egy zsidó család elkobzott”

házában… Hát erre utaltam, Kálmánka. Hallottál már erről a vöröskatonáról? Vajon milyen szolgálatokért nyerhette el ezt a kegyet Rákosiéktól? Sőt, később a nagypapa „Szocialista Hazáért Érdemrendet” is kapott. Kövér apja, Kövér László testvérei és talán ő maga is MSZMP-tagok voltak.

Te, aki a NER-ben üstökös-szerűen felívelő pályád során vezettél ilyen tárgyú műsorokat is a tévében – ne tudnál erről? Vagy csak elnéztél felette, mert nem fért bele a ma oly gyümölcsöző világképedbe?

Kedves volt munkatársam, te most épp azért kapsz tengernyi pénzt, hogy rendszeresen gyalázd gazdád ellenzékét,

ott rúgj beléjük, ahol csak tudsz. Szorgalmasan csinálod, le a kalappal. Sőt, ez hálásabb feladat is, mint arról értekezni, hogyan fordítja Viktorod a saját népét a nyugati civilizáció ellen, hogyan juttat közös tulajdonunkból vagyonokat saját elvtársainak, hogyan játssza át hazánkat az oroszok és a kínai kommunisták karmaiba. Szakasztott, mint egy vöröskatona. És még te beszélsz

„az országot önként és dalolva, el- és kiárusítani vágyó gazemberekről”?

Nem lehet könnyű a sorod. Hidd el, nekünk sem. De számunkra a legszörnyűbb az, hogy tényező és eszköz lehetsz ebben a velejéig rohadt rendszerben.”

Adalék, ha nem tudná pontosan ki is Rákay

A VIVA TV egykori műsorvezetője, a közmédia korábbi intendánsa videóiban azt bizonygatja, hogy oltásellenes a baloldal, ekézi Karácsonyt, Gyurcsány Ferencet és az uniós vakcinabeszerzést is.

A néha posztonként is egymillió forintot meghaladó összegű hirdetésekkel 500 ezer és 1 millió közötti felhasználót értek el általában, de volt olyan is, ami egymilliónál is több felhasználó falán jelent meg. Szép teljesítmény ez ahhoz képest, hogy 60 ezren követik a tanácsadóként is hasító, a vári lakásával és Balaton-parti ingatlanszerzésével is a hírekbe kerülő Rákayt a Facebookon. (Forrás)

 

vágó

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.