Vágó István: … ha Németh Szilárd pacalpörköltet főz, akkor nekünk körömpörköltet kell?

Vágó István szerint alapvető fontosságú, hogy ráébredjen a magyarok többsége, hogy folyamatosan az orránál fogva vezeti őket kedvenc pártjuk. Ehhez a muníciót nap, mint nap szolgáltatják, ám a vakhit és az, hogy csak az érintettek töredéke szembesül a tényekkel, nem könnyíti a dolgot.

“…aki gyűlöletre épít, az rövid távon győz…”

A gáz az, hogy ez a “rövid táv” tizedik éve tart, ami történelmi mértékkel mérve még egy pillanatnak sem számít, viszont az emberélet nagy része. Vágó a Klubrádióban beszélt arról, hogy

aki gyűlöletre épít, az rövid távon győz

– szerinte ezt ismerte fel a Fidesz néhai tanácsadója, az amerikai Arthur Finkelstein.

Hosszú távon azonban ez a fajta politizálás kataklizmát okoz – ezt pedig a migránsozó embereknek kellene felismerniük

Célpontok….

Vágó István szerint a migránsok és a tudósok után a hatalom újabb célpontot talál magának, szerinte legközelebb a homoszexuálisokat.

Mindegyik csoportra jellemző, hogy kevesen alkotják – migránsból is csak épphogy akad Magyarországon –, ezért könnyű őket „gyepálni”.

Fidesz-finesz

Az ellenzék üzeneteit szinte lehetetlen eljuttatni az emberekhez, így nehéz a minden csapból folyó Fidesz-propagandát cáfolni, vagy legalábbis gondolkodásra késztetni hallgatóit.

Ha belföldről nem lehet elérni a helyi és országos szinten is kiegyensúlyozott média megteremtéséről szóló, hivatalos médiahatósági szabályok betartatását, akkor az Európai Unióhoz kell fordulni. Igaz, ha ezt valaki megteszi, akkor a rezsim hazaárulással vádolhatja, ami meg szörnyű.

“Vágó szerint azonban a lényeg, hogy a mai magyar médiahelyzet alkotmányellenes, és abban hogy ez így lehet, az is közrejátszik, hogy a kormányzat annak idején túljárt a demokratikus erők eszén. A rezsim először megregulázta az Alkotmánybíróságot, majd ezt követően hozta meg a médiatörvényt, amelyet a testület már nem volt képes érdemben befolyásolni. A jogszabályt, kis részben, végül csak brüsszeli nyomásra módosították.”- írta a klubradio.hu.

Németh Szilárd, a mintaszakács?

A DK elnökségi tagjai arra is felhívta a figyelmet, szerinte mintha a Fidesz környékéről vészesen fogynának az értelmiségi, gondolkodó emberek. Ma Németh Szilárd, Tállai András, Kósa Lajos, ifjabb Lomnici Zoltán meg Fricz Tamás a háttér.

„Felmerül a kérdés, ha Németh Szilárd pacalpörköltet főz, akkor nekünk körömpörköltet kell? Nem tudom”

– mondta Vágó, aki szerint ezeknek az embereknek az érvrendszerével nehéz harcolni.

Megoldás…?

A jogállam fontosságának szajkózása helyett apró pici példákon keresztül kell bebizonyítani, miért rossz a mostani rezsim. Ennek egyik módja lehet az is, ha az ellenzék szembeállítja a Fidesz 1990-es, írásba foglalt liberális elveit jelenlegi politikájával.

A kormánypárt egykori programja valódi kincsestár, minden szava ellentétes azzal, amit a fideszesek manapság mondanak….

Forrás, ahol a teljes beszélgetés meghallgatható.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük