Sorting by

×

Vágó István: lassan írom, hogy Hollik is megértse….

Valami érthetetlen okból nem azon vagyunk felháborodva, hogy Magyarországon a Covid vírus elleni oltásról nem tudható, hogy ki, mikor, hol, mely vakcinát kaphatja meg, hanem belemegyünk abba, hogy azon mehessen a bruszt, hogy a regnáló – akik teljes felhatalmazást kértek és kaptak- megszólalói -esetünkben Hollik István- az ellenzéket okolják a csekély oltási hajlandóság miatt. Ébresztő! Az életünkre megy a politikai játszadozás!

A “fekete hátsójú” persze az Európai Unió és Gyurcsány

Hollik István, a mindenre bevethető Fidesz-KDNP kommunikációs igazgató szombaton odáig ment, hogy közösségi oldalán állította

“Gyurcsányék újra meg akarják akadályozni a sikeres védekezést, ezúttal aláírásgyűjtésbe kezdenek a vakcinabeszerzés ellen! Elképesztő az a felelőtlenség, amit Gyurcsány Ferenc és pártja megenged magának!

Mindenki tudja, hogy a járvány megoldása a vakcina. Az is egyre nyilvánvalóbb már egész Európa számára, hogy nem lehet csak a Pfizer vakcinára várni, több irányból kell beszerezni vakcinát. Azt is elmondtuk, hogy csak a magyar szakemberek engedélyével válik egy vakcina használhatóvá, sőt Orbán Viktor tegnapi rádióinterjújában újfent leszögezte: a tömeges oltás megkezdésekor minden állampolgár választhat az engedélyezett vakcinák közül, tehát senkinek sem kötelező az egyik, vagy a másik!

Gyurcsányék petíciója semmi mást nem szolgál, csak a járvány elleni védekezés lelassítását, mindezt színtiszta hatalomvágyból. Úgy látszik, Gyurcsánynak az emberélet sem drága a hatalom megszerzéséért. Szégyen!

Ezzel szemben….

Vágó István szintén közösségi oldalán reagált a vádra:

“Lassan írom, hogy Hollik is megértse: a DK a magyar (és nemzetközi) hatóságok által MÉG NEM IGAZOLT hatékonyságú és biztonságú vakcinák tömeges alkalmazása ellen tiltakozik.

Egy kellően dokumentált és a törvényeknek megfelelően engedélyezett védőoltás ellen semmi kifogásuk nincs, sőt, annak alkalmazását meggyőződéssel szorgalmazzák.
Ha Hollik szerint “Elképesztő az a felelőtlenség, amit Gyurcsány Ferenc és pártja megenged magának”,

akkor mit mondjunk a magyar kormányról?”

Háttér….

megveszlek

 

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.