Vagy igaz magyar vagy, vagy tiszteled mások méltóságát. Muszáj választanod! - Nix "mellett", csak "szemben" van! - Városi Kurír

Sorting by

×

Vagy igaz magyar vagy, vagy tiszteled mások méltóságát. Muszáj választanod! – Nix “mellett”, csak “szemben” van!

Jaj, istenem. Tényleg úgy gondolják, hogy a magyar zászlót bunkósbotként kell használni más zászlókkal szemben? Tényleg azt hiszik, hogy választani kell? A külügyminiszter lelkes üdvözlése mellett Kubatovék és társaik kemény választ akartak adni arra, hogy Münchent szivárványos zászlók lepték el a melegeket és a pedofilokat összemosó magyar törvény miatt. (Végül az UEFA is szivárványosra változtatta oldalát.)

Hirdetés

És mivel tromfoltak a buzgó fideszes alfőnökök?

A magyar stadionokat ellenállásként nemzeti színűre világították.

Ami nagyon rendben volna, ha ezzel azt fejeznék ki: szurkolunk a magyar csapatnak. De nem. Gyorsan felvilágosítottak mindenkit, hogy ezzel a szivárványos zászlók ellen tiltakoznak. Azt üzenik, hogy ez vagy-vagy kérdés.

Vagy igaz magyar vagy, vagy meleg. A magyar nem meleg, a meleg nem magyar, punktum. Sőt: vagy igaz magyar vagy, vagy tiszteled mások méltóságát. Muszáj választanod!

Kövér László már korábban elkezdte a zászlóháborút,

amikor nem tűrte meg a Parlamentben egymás mellett a magyar és az európai zászlót.

Nix “mellett”. Csak “szemben” van.

Vagy-vagy. Örülhetünk, ha nem kell a zászlórudakkal fejbe csapkodnunk egymást. Ha esetleg mégsem sikerülne a nemzetiszínű és a szivárványos vagy az európai lobogót egymással szemben kijátszani, akkor majd másképp kell kettéosztani az országot.

Ajánlanék még néhány remek vagy-vagy kérdést a “vagy meleg, vagy magyar” mellé:

 • Vagy a citromfagyit szereted, vagy Arany balladáit!
 • Vagy szandált viselsz, vagy három gyereked van!
 • Vagy kék a szemed, vagy kihúzták a bal alsó hatos fogadat!
 • Vagy dohányzol, vagy lúdtalpad van!

És ha majd választottál, Kubatovék kisorsolják: a vagy-vagyok közül melyik a jó, és melyik a gyűlöletes oldal. Fogadni mernék, én megint elszúrom majd..

Forrás

 

Vagy igaz magyar vagy, vagy tiszteled mások méltóságát. Muszáj választanod! - Nix "mellett", csak "szemben" van!

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Vagy igaz magyar vagy, vagy tiszteled mások méltóságát. Muszáj választanod! – Nix “mellett”, csak “szemben” van!

 • 2021.06.24 - 11:15
  Közvetlen hivatkozás

  ez mekkora baromság… hová kell még süllyedni?? ilyenkor derül ki hogy van még ennél is lejjebb…. nincs mára olyan hogy tiszta magyar…. magyarországon született néger-fehér házaspár gyermeke milyen ??? ennél szinesebb embert.. akkor ez most üldözve van???? mert nem szürke????? egyre jobban megyünk a kirekesztés és rasszizmus felé. azt hinné az ember minél okosabb valaki, minél felvilágosultabb, annál normálisabb. igaz a felvilágositást most megint leszoritották a sötét középkor szintjére. se tanitás, se nevelés.. mikor az egyház is tele van pedofillal, középkori boszorkányüldözés szintjére süllyesztjük a világot…. sajnos.. visszafelé az időben.. azt hinné az ember h tudósok előbbre forgatják a a világot, de nem.. egyre elmebetegebb gazdag réteg irányit itt mindent, aki tanulatlan, buta, zavarodott. egymás között házasodnak a vagyon miatt és még befolyásuk is van. sajnos.. ezeket kellene bezárni egy nagy ürhajóba és kilőni a világürbe.. semmi szükség ilyen vezetőkre… betegek, elfajzottak, skizofrének, ..

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.