Vajnáné klaviatúráján, ami a szívén – vagy mégsem…? Családon belüli cenzúrázás?

Megszokhattuk, hogy Vajnáné – a Tímea – minden egyes rezdülését megosztja a minden bizonnyal erre vevő követőivel a közösségi oldalán. Ibizai kalandjaival sem történt ez másként, már a megérkezés pillanatában tanúbizonyságát adta, hogy milyen rém vicces.

De ezzel nincs vége! Nem engedi el ilyen olcsón a kiruccanást…

A filmügyi kormánybiztos felesége Ibizáról jelentkezett be az Instagramján, és arról írt, hogy megcsípte egy medúza. És hiába próbálta „facetune-al kiretusálni”, még így is látszott a csípés helye.

Most álljunk meg egy percre, mert szükség lesz a képzelőerőre! A szemfüles magyar lány nem bízva a csodaszerekben egy ősi módszerhez folyamodott és az éppen kéznél lévő párját, magát a kerítésen belül elismert média-császárt kérte meg, hogy gyógyítsa.

„Tudom, hülyén hangzik, de megkértem Andyt, h pisilje le a karomat és segített…”

Azt nem írja, hogy az öreg úr , úgy segített, hogy megtette, amit kért, és valóban Vajna András testnedve enyhítette a viszketést és a fájdalmat. Remélhetőleg ezzel a bejelentéssel nem  egy új alternatív gyógyközpont alapításához akart megágyazni az ifjú nej,

Bocsika, mégsem így gondoltam….

Kis idő teltével azonban figyelmeztethették, hogy ez a pisi dolog  dehonesztáló lehet egy Orbán-megbízottnak, így kitörölték a posztból a gyógyhatású szert magát.

https://www.instagram.com/p/BnGKiimgfzs/?utm_source=ig_web_copy_link

(forrás: 444.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük