2019.04.23. Névnap: Béla

Vajna Tímea vs. Best magazin, kard ki kard! – Levélféle az özvegynek…. 0 810

Vajna Tímea talán az egyetlen, még a mocsárban fuldokló honi celebtársadalomban is, aki semmit nem tett a celebségért, csupán jól ment férjhez és ebből a házasságból az utolsó csepp- mézet is kiszívta. Mindezzel semmi gond, aki kíváncsi a semmittevés luxusára, az nyomon követte mindenki Timijének kalandozásait a nagyvilágban. Most azonban, amikor egyedül maradt, megpróbál szánalmat kelteni és ez ízlés- és erkölcstelen.

Kevéssé tisztelt Vajna Tímea!

Nem tudom, mi az igazság, megkereste-e a Best magazin mielőtt “riportot” közölt a jelenlegi életéről, vagy nem, de azt tudom, hogy aki élete egy szakaszában – ahogy Ön is – provokátornak áll, annak nem szabad meglepődnie, ha az élet olykor visszavág.

A magazin szövegében nem az a kérdéses, hogy igaz-e, hanem, hogy az eddigi életét ismerve akár igaz is lehetne! Lehet, hogy nem nyilatkozott, de feltételezésem szerint, – amit Ön alakított ki bennem – ha megszólal majd, szinte pontosan ezek mondja, természetesen színesítve az akkori valóság egy különös égi-másával, mert kedves “hölgyem”, a Vajna Timea nevet az elmúlt években egyenlővé tette a virtuális valóságban utazgató, vagyonával az egyszerű embereket provokáló celebével.


Andy volt a jackpot az éltében

Persze, ha jól körülnézünk a nagyvilágban, az a bizonyos jackpot többeket tett boldogtalanná, mint boldoggá. Ha ez vigasztalja – bár tudom, sovány vigasz – nincs egyedül, sokan elherdálták a nyeremény nyújtotta lehetőséget.

Különös szerencse, hogy a férje biztosította a feltételeket a “fényűzéshez”, ám mint tudjuk, ez a dolog a mázlival forgandó. Vagy azért annyira mégsem?  Hiszen engem kevéssé hat meg, hogy meg kell válnia a luxusautójától, vagy ne adj isten, ki kell költöznie a csodavillából. Tévedés ne essék, senki nem hiszi el, hogy hőn szeretett és szerető férje nem gondoskodott a kis feleségéről. Rz oly annyira nem igaz, hogy még nyilatkozgatott is róla. Az sem hihető, hogy a világ egyik legcselesebb üzletembere, ne találta volna ki, hogy miként fogja neje kihúzni a hagyatéki tárgyalás lezárultáig. Ha pedig nem lenne igazam, akkor sajnos Önnek nem lenne szabad szellemileg annyira alul-komponáltnak lennie, hogy üzleti és főleg kormányzati kapcsolatai segítségével ne vészelhesse át gondmentesen ezt az időszakot.

Vallja be Tímea, otthon, amikor “négyszemközt” van önmagával,

el-el mosolyodik honfitársai naivitásán. Én persze minden jót kívánok a továbbiakra, de kérem, tartózkodjon úgy a nemzet özvegye szerep, mint a szertereméltó Kis Vuk eljátszásától, hiszen Ön egy valódi nagymacska, méghozzá a veszélyesebb fajtából.


Ps: Tiszteltetem mindazokat, akiknek tanácsadója és strómanja volt egykori férje, mert most egy ország figyeli, miként kerül új kezekbe a 17. leggazdagabb magyar vagyona. Teszik ezt annál is inkább, mert akkor látszik majd, mi volt valójában az övé és ebből – akár tetszik, akár nem – a honi oligarcháknak az Ő valódi vagyonuk “tulajdonjoga” is kicsit átlátszóbbá válik.

Timike egykor

Vajna Timi nagy dilemmája: matt, vagy fényes, ez ott a kérdés!

 

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő + tizenegy =

Legfrissebb cikkeink

Kisorsolta a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) keddi ülésén, hogy a május 26-i európai parlamenti (EP-) választáson a pártok listái milyen …

Orbán és Sargentini

Mindenhová delegált álhírszerzőink jelentése szerint Orbanisztán fejedelme két legyet akart ütni egy csapásra. Titokban még jobban eltávolodni az Európai Néppárttól …

Paks

Jávor Benedek, az MSZP-Párbeszéd EP-képviselőjelöltje úgy véli, hogy a magyar kormány 2014-ben törvénysértő módon kötötte meg a paksi atomerőmű bővítéséről …

A Napszállta című filmjéért Nemes Jeles László vehette át a legjobb rendezőnek járó díjat a Pekingi Nemzetközi Filmfesztiválon – közölte …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Vajna Tímea vs. Best magazin, kard ki kard! - Levélféle az özvegynek....!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/vajna-timea-vs-best-magazin-kard-ki-kard-levelfele-az-ozvegynek/