Tudjuk, hogy nem egyszerű a parkolás Bécsben, aki járt ott autóval, tudja, hogy a belvárosban bizony nem lehet mindenhol a meglátogatni akart kapujában leállítani a verdát. A 24.hu olvasója szúrta ki a lebilincselt csodajárgányt, amelyik napok óta nem mozdult.

A rendszám beszédes, de nem biztos, hogy köze van a NER-hez!

A szemfüles olvasó a méregdrága Range Rovert a Mariahilfer Strassén kapta lencsevégre, ott parkolt le a tulajdonosa, természetesen a tilosban. Az egyedi rendszámmal ellátott magyar terepjáró közel két hete várja gazdáját Bécs belvárosában.

Egy olvasónk először május 8-án fotózta le kerékbilinccsel büntetett a kocsit, amely még 19-én, vasárnap is ugyanott állt, amikor az osztrák fővárosban zajló megkülönböztetésellenes tüntetés is elvonult az autó mellett.

-írta a portál.

A sokatmondó rendszámú autó kiváltása eredetileg 100-150 euróba került volna, de a hosszúra nyúlt büntetési idő miatt valószínűleg ennek sokszorosát kérik majd az osztrák hatóságok. Reméljük, hogy a “gazdi” jól van és csak feledékenysége magyarázza, hogy nem váltotta még ki a verdát.

Forrás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét