Valami nagyon bűzlik patkány-ügyben Budapesten! – Egy patkánypár, egy év, 800 utód

Megy a bruszt a fővárosi közgyűlésben, a politikai hovatartozás úgy tűnik feledteti a képviselőkkel a probléma súlyosságát. Pedig a patkány olyan, hogy nem válogat liberálisok lakta, és illiberálisok lakása között, befurakszik mindenhová.

Tarlós felrúgta a 47 éve jól működő rendszert

Eddig egyszerű volt a helyzet: ha patigond lépett fel, vagyis elárasztották a rágcsálók a környéket, csak tárcsázni kellett Bábolnát, és jött a segítség. Most, hogy mindent felülír a párthovatartozás, a patkányoknak eljött a Kánaán. Orbánéknak a “menekülteket sikerült megfékezniük”, – ahogy állítják – de a rágcsálók magasról tesznek rájuk, köszönök, jól vannak, szaporodnak, élnek és virulnak!

A tiszti főorvos az elvárt “mentes” állapothoz képest jelentős fertőzésnövekedésre hívta fel a figyelmet, és a gócpontok megszüntetését rendelte el. Bácskai János ferencvárosi polgármester szerint az egészért Karácsony Gergely a felelős, aki megtorpedózta, hogy a költségvetési bizottság elfogadja a főváros által kezdeményezett szerződésmódosítást.

“Családbarát kormány” – Egy patkánypár, egy év, 800 utód

Karácsony: Tarlós “valótlanságot állít”

  • Állítás: a prevenciós munkára a konzorcium megkapta a forrást – Tény: a szerződésmódosítás és a forrásbiztosítás el sem indult
  • Állítás: nincs vészhelyzet – Tény: a lakossági bejelentések és a tiszti főorvos beszámolója az ellenkezőjét igazolja

Karácsony szerint

a kormány nem teregeti ki a kártyáit, nem osztja meg a pontos helyzetet, amit nyilvánvalóan ismer, ezáltal megpróbálja elleplezni a bajt….

A fideszes képviselők úgy akarnak úrrá lenni a problémán – mondta Karácsony, hogy nem mentek el az ebben az ügyben összehívott testületi ülésre.

Ki kopog a harmadik emeleti ablakon? Ja, semmi különös, csak egy patkány!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük