Válassz egy házat és ismerd meg a személyiséged!

Ma egy nagyon érdekes személyiségtesztet hoztunk el nektek, csak annyi a dolgotok, hogy az alábbi ábrán lévő fotók közül kiválasztjátok a számotokra legmegfelelőbbet úgy, hogy nem gondolkodtok sokat rajta és a lenti sorokban elolvashatjátok mit árul el a személyiségetekről a döntésetek.

1-es ház

Nyitott személyiség vagy, nincs titkolnivalód. Nincs olyan dolog amit ne lehetne megbeszélni veled, ezt nagyon értékelik a szeretteid. Sok ember vesz körül, nem szereted az egyedüllétet. Ezért amikor alkalmad van, mindig összehívod a családot egy finom ebédre. Számodra az élet túl rövid ahhoz, hogy ne úgy élj és ne azt csináld amit szeretnél.

2-es ház

Számodra sokat jelent a család, szereted a társaságot, de amikor hazaérsz elfelejted a mindennapos gondokat és örülsz a családoddal együtt töltött időnek. Számodra a ház azt a helyet jelképezi, ahová menekülhetsz a mindennapi problémák elől, itt nincs helye a pletykának, a negatív gondolatoknak és a problémáknak.

3-as ház

Éjjeli bagoly vagy még akkor is, ha nappal dolgozol és meg vannak a problémáid ugyanúgy mint másoknak. Este amikor hazaérsz szinte átalakulsz – a ház az a hely, ahol a legjobban érzed magad a családdal, ezért szereted a nagy családi összejöveteleket is. Szeretsz filmet nézni, zenét hallgatni, főzni, este végzed el azokat a dolgokat, amire napközben nem jut időd. Mindez azt is jelképezi, hogy a reggel nem a legideálisabb napszak a számodra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük