Válassz egy házat és ismerd meg a személyiséged!

4-es ház

A körülötted élő emberek próbálnak meggyőzni, hogy lépj ki a komfortzónádból, de te nem vagy hajlandó erre, mert jól érzed ott magad. Kissé félénk vagy, szeretsz minőségi időt eltölteni a szeretteiddel, de néha szükséged van az egyedüllétre. Éld úgy az életed, ahogyan te jónak látod és ne hagyd, hogy befolyásoljanak a körülötted lévő személyek.

5-ös ház

A ház a te univerzumod középpontja. Nagy házat választottál, pont olyan nagyot mint amilyen nagy a lelked. Ha tehetnéd akkor minden sérült állatot és minden olyan embert, aki az utcán szenved elhoznál a házadba.Két lábbal állsz a földön, optimista vagy, aki mindig segíteni akar másokon és örömöt okozol a körülötted élő személyek számára.

6-os ház

Egyesek azt mondják rólad, hogy titokzatos személy vagy, de te tudod, hogy ez egyáltalán nem így van. Természetes dolog, hogy ragaszkodsz az intimitásodhoz és a szeretteidhez, nem szereted, ha mindenki mindent tud az életedről, de ez nem azt jelenti, hogy van valami titkolnivalód. Egyes személyek arrogáns emberként könyvelnek el, de ez téged nem zavar, nem törődsz velük. Te a saját életeddel akarsz foglalkozni és a családod akarod boldoggá tenni.

Forrás

Melyik állatot látja meg először a képen? Válasza sokat elárul……

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük