Gondosan nézd meg az alábbi nők sziluettjeit. Válassz egy frizurát, ami a legvonzóbbnak tűnik és ha hiszed, ha nem, döntésed rengeteget elárul Rólad annak, aki ért hozzá! Csak bátran, annál nincs jobb, ha tetőtől talpig ismered magad!


1. Spontaneitás

Azokra, akik az első képen látható nőt választják, a spontaneitás a jellemző. Ezek az emberek mindig kimondják, amit gondolnak. Ezeknek az embereknek nagyon fontosak a saját vágyaik, és ezért a saját szabályaik szerint járnak el. Nem engedik, hogy bárki elmondja nekik, hogy mit és hogyan kell csinálni! Mindenre igencsak eredeti választ adnak! Nagyon barátságosak és általában minden területen nagyra értékelik őket.

2. Egyszerűség

A klasszikusok a kedvencei. Egyszerű ember, aki szereti a békét és a kis örömöket is. Mindazok, akik a második lányt választják, tisztában vannak azzal, hogy értékelni kell azt, amijük van, bár néha azért ambiciózusak lehetnek. Mindenben ismerik saját határaikat és tiszteletben is tartják ezeket, és ezeken a határokon belül olyan otthonosan mozognak, mint a hal a vízben.


3. Bátorság

Amennyiben a harmadik sziluettet választottad, akkor bátor ember vagy. Bárhová is mész, tanújelét adod a bátorságodnak és rátermettségednek. Nem félsz attól, mit mondanak majd mások, csak egy dologra koncentrálsz: elérni a célodat. Ezért olyan ember vagy, aki végül is mindig eléri azt, amit akar.

Ha választásod a nagyobb számú képre esett, lapozz!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét