Választási csalás Baranyában – bizonyíték van rá, tehát biztosan nem történik semmi…..

Nap, mint nap felröppenek hírek arról, hogy Fidesz-aktivisták itt-ott a választás meghekkelésére készülnek. Olvasónk hívta fel a figyelmünket a Baranya megye 4-es számú körzetében történtekre. Itt Nagy Csaba kormánypárti képviselőért adják életüket és vérüket jóakarói.

Egy csalás margójára

Már hallani véljük a Fidesz-kommunikáció reakcióját, miszerint a ballib, külföldről támogatott média hazugsága az alábbi eset, de ők is tudják, hogy hazudnak

Egy facebook posztban talált rá portálunk olvasója és hívta fel a figyelmünket az alábbiakra:

fotó: facebook

 

Hogy pontosabb képet kapjunk a történetről és megtudjuk, hogy esett meg az eset, pláne, hogy kinek az érdekében, az alábbiakat is érdemes  megnézni:

Az említett úr – „Nagy Csaba, a megyei közgyűlés elnöke, Pécs korábbi alpolgármestere. Ő  lett a Fidesz választókerületi elnöke, ami azt is jelenti, biztosra vehető, hogy a politikust indítja majd a Fidesz-KDNP a baranyai 4-es körzetben az egyéni országgyűlési mandátum megszerzéséért 2018-ban. Tiffán Zsolt távozott a Fidesz szigetvári választókerületének elnöki posztjáról, nem vállalta tovább a kerület politikai vezetését, így Nagy az ő posztját veszi át.” (BAMA)

A Fidesz újabb választási csalása (avagy szegények zsarolása)

Folytatódik a nyírábrányi választási horror – Kisemberek a Fidesz terrorhálózata ellen

Van még kérdés?

2 hozzászólás

  • 2018.02.18 - 12:08
    Közvetlen hivatkozás

    ne bomoljatok nem az aláírásokért fizetnek, hanem az AKTIVISTÁIKNAK, amit semmi nem tilt, csak el kell vele számolni! =))

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük