Nap, mint nap felröppenek hírek arról, hogy Fidesz-aktivisták itt-ott a választás meghekkelésére készülnek. Olvasónk hívta fel a figyelmünket a Baranya megye 4-es számú körzetében történtekre. Itt Nagy Csaba kormánypárti képviselőért adják életüket és vérüket jóakarói.
[mnky_ads id=”10551″]

Egy csalás margójára

Már hallani véljük a Fidesz-kommunikáció reakcióját, miszerint a ballib, külföldről támogatott média hazugsága az alábbi eset, de ők is tudják, hogy hazudnak
[mnky_ads id=”10552″]
Egy facebook posztban talált rá portálunk olvasója és hívta fel a figyelmünket az alábbiakra:

fotó: facebook

 

Hogy pontosabb képet kapjunk a történetről és megtudjuk, hogy esett meg az eset, pláne, hogy kinek az érdekében, az alábbiakat is érdemes  megnézni:

Az említett úr – „Nagy Csaba, a megyei közgyűlés elnöke, Pécs korábbi alpolgármestere. Ő  lett a Fidesz választókerületi elnöke, ami azt is jelenti, biztosra vehető, hogy a politikust indítja majd a Fidesz-KDNP a baranyai 4-es körzetben az egyéni országgyűlési mandátum megszerzéséért 2018-ban. Tiffán Zsolt távozott a Fidesz szigetvári választókerületének elnöki posztjáról, nem vállalta tovább a kerület politikai vezetését, így Nagy az ő posztját veszi át.” (BAMA)

A Fidesz újabb választási csalása (avagy szegények zsarolása)

Folytatódik a nyírábrányi választási horror – Kisemberek a Fidesz terrorhálózata ellen

Van még kérdés?
[mnky_ads id=”10553″]

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. ne bomoljatok nem az aláírásokért fizetnek, hanem az AKTIVISTÁIKNAK, amit semmi nem tilt, csak el kell vele számolni! =))

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét