Sorting by

×

Valentin napi csillagjegy-párosító – Soha nem hagyják el egymást

Valentin napi párosító. Azt már a csillagjegyek is jól mutatják, hogy a 2 jobb mint az 1. Az élet azonban legtöbbünknek egy folyamatos forgóajtó, amin emberek jönnek mennek. Nem így az alábbi két csillagjegy párnak, ők jóban rosszban kitartanak egymás mellett, legyenek akár szerelmesek akár barátok. Ők valóban nyugodt szívvel vethetik egymásnak a hátukat  az élet kisebb nagyobb harcai közben.

Halak + Mérleg

A Halak hajlamos maga körül túlbonyolítani a dolgokat, könnyen esik túlzásokba, és fúj fel egészen apró dolgokat, amit nagyon jól ellensúlyoz a Mérleg kiegyensúlyozott hozzáállása. Ő viszont gyakran kishitű önmagával szemben, ami a céljaiban korlátozza. Olyanok egymás számára, mint egy fék és a motor, ami mindig a megfelelő helyzetben dominál, így nem csak érzelmileg biztonságos, de abszolút előremutató ez a barátság, ahol kölcsönösen jól jártok egymással.

csillagjegyek

Erre figyeljetek: A szövetségetek szinte már nem is barátság, hanem klikk, amivel hajlamosak vagytok kizárni másokat. Nyitottnak lenni  szóval álljatok hozzá mindketten úgy, hogy minden új kapcsolattal csak nyerhettek, miközben nem gyengülhet a párosotok – és ezt a csillagok is garantálják.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.