Sorting by

×

Valentin napi előzetes horoszkóp – Nézze meg, mi kell a tökéletes szerelemnaphoz!

A Valentin nap talán a leggyorsabban gyökeret vert amerikai kötődésű ünnep amely meghódította hazánkat is. Sokan fitymálják, cikizik, de mégtöbben készülnek, évről évre, izgatottan az érkezését várva. Lássuk előzetesben a Valentin-horoszkóp: mi kell a tökéletes naphoz? Íme néhány remek ötlet, hogyan hozd ki a legtöbbet a nagy napból – akár boldog párkapcsolatban élsz, akár még egyedül vagy.

Kos

Még egyedül: akkor is érdemes egy kicsit álmodoznod a jövőről, ha még nem találtad meg a párodat. Nagyon könnyen előfordulhat ugyanis, hogy csak rossz helyen keresgéled! Ha azonban szabadon engeded a fantáziádat, akkor könnyen érhet egy olyan “jel”, ami alapján megtalálod majd a szerelmet!
Már párban: a nap tökéletes lehet arra, hogy az egymás iránt érzett szerelmet magasabb szintre emeljétek – nem elsősorban a tárgyak szintjén, hanem az érzelmek és a szellemiek síkján! Nyugodtan engedd szabadjára az érzelmeidet, és engedd, hogy a nap romantikus hangulata magával ragadjon!
Mi kell a tökéletes Valentin naphoz? Finom pezsgő és fűszeres csokoládé.

Bika

Még egyedül: egyáltalán nem érdemes keseregned, ha még nem talált rád a szerelem, sőt, a legjobban akkor járhatsz, ha őszintén, szívből adsz másoknak! Vállalj valamilyen önkéntes munkát, jótékonykodj, vagy egyszerűen hallgasd meg a szomorúbb, elkeseredettebb barátaidat. Minél többet adsz, annál többet kapsz majd vissza!
Már párban: bár nagyon érzéki személyiséged van, és szívesen hódolsz a testi örömöknek, most mégis akkor érezheted a legjobban magad, ha nagyobb társaságban, a barátaiddal együtt ünnepled a Valentin-napot! Menjetek el bulizni, kit érdekel, hogy idén hétfőn jön el Valentin, táncoljatok, szórakozzatok – az este tökéletes befejezése lesz a “forró éjszaka”!
Mi kell a tökéletes Valentin naphoz? Finom illatú parfüm és masszázsolaj.

Ikrek

Még egyedül: túlságosan sokat gondolkozol a szerelmi ügyeiden (vagy éppen azok hiányán), így aztán nem is veszed észre, ha valaki közeledni próbál feléd. Ahelyett, hogy folyamatosan a múlt hibáin aggodalmaskodnál, inkább engedd szabadjára az érzelmeidet, és beszéd helyett cselekedj! Ajánlja a horoszkóp is.
Már párban: bármilyen romantikus, érzéki hangulatban van is a kedvesed, egyetlen pillanatban szét tudod ezt “zúzni”, mert mindent elemezgetni próbálsz. Valentin egyáltalán nem alkalmas arra, hogy mélyenszántó beszélgetéseket folytassatok, vagy “komoly” problémákat tárgyaljatok meg! Inkább élvezzétek a másik társaságát!
Mi kell a tökéletes Valentin naphoz? Pikáns sms-ek, e-mailek és szerelmes képeslapok.

Rák

Még egyedül: bármennyire is tartasz az újdonságoktól, Valentin napon muszáj nyitnod, ha azt szeretnéd, hogy rád találjon a szerelem kérlel a horoszkóp. Ha új helyeket fedezel fel, kirándulni mész vagy elutazol, akkor nagyon könnyen megismerkedhetsz valakivel, aki azonnal felkelti az érdeklődésedet! Légy egy kicsit bátrabb!
Már párban: a kísérletezés, az új élmények felfedezése lehet  a nap a központi témája! Nyugodtan fedezzétek fel újra a másik testét és lelkét, törjetek ki a napi rutinból! Ha tehetitek, akkor érdemes elutaznotok néhány napra, de ha ez nem lehetséges, akkor se gubbasszatok otthon!
Mi kell a tökéletes Valentin naphoz? Illatos gyertyák és szexi, saját készítésű “utalványok”.

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.