Válik a Hollywood-i sztárpár

Most már tényleg. Jennifer Garner Golden Globe-díjas amerikai színésznő és Oscar-díjas amerikai színész-forgatókönyvíró férje, Ben Affleck 2015-ben költöztek szét. 

Magánéleti Pearl Harbor?

A feleség tavaly adta be a válókeresetet, számos eredménytelen próbálkozás – melyek Affleck alkoholproblémáiból és szerencsejáték függőségéből való kigyógyítását célozták – után .Garner a napokban intézkedett, hogy a válási procedúra turbó üzemmódba kapcsoljon. Úgy tűnik, az idei decembert már hivatalosan is egyedülálló nőként akarja tölteni.

https://youtu.be/U3C1_l2yPS4

A pár a Pearl Harbor című film 2001-es forgatásán barátkozott össze, majd 2004-ben kezdtek randizni. 2005-ben házasodtak össze. Három gyerekük született, de velük sem lehetett Affleck-et eltéríteni fiatal kora óta „ápolt” szenvedélyeitől. A férfi akkor indult meg sebesen a lejtőn, amikor idén szakított barátnőjével, a 38 éves Lindsay Shookus producerrel.

Egy jól értesült forrás szerint nehéz idők jártak Affleck-re,

de azért ne morzsoljunk könnyeket, magának köszönhette. A szakítás után ismét keményen ivott, csak Garner szívós rábeszélésére vállalta a rehabot, egy Malibu-i intézményben. A harminc napos kezelés után, egy brutál kigyúrt, izmos, vidámnak és egészségesnek tűnő színészt kaptak le a fotósok, amint egy megbeszélésre siet.

S miért is ne lenne víg? Ismét felmelegítette a viszonyt a 24 éves Playboy modellel, Shauna Sexton-nal, aki otthonában is meglátogatta és a rehabon is – utóbbi helyre Affleck kocsijával suhant be.

Bye-bye Batman!

A színészt baráti köre persze „mosdatja” : „Kemény idők járnak rá. Homályos, milyen kapcsolatban volt Shookus-szal (??), s még Jennifer is képben van. Igyekezett megbirkózni a helyzettel”. Amennyiben a „megbirkózás” alatt a rehabra vonulása előtti hetekben megismert, ifjú modellel való kapcsolatának felmelegítését értették – nem sikerült. Ezt láthatta be végre felesége is, aki sürgősen meg akar szabadulni kölyök-lelkületű, szenvedélybeteg, csapodár férjétől. Hogy is mondta Batman szerepében?

„Mindegy mi van belül elrejtve, csak az számít amit teszek!”

People magazin híre szerint Garner csütörtökön magánbírót kért.  A bíró munkáját és így a válás folyamatát is átadott dokumentumköteggel igyekszik segíteni. A színésznő lépését egy megbeszélés előzte meg Affleckel és az ügyvédeikkel.

Afflec egyik ex-e éppen a napokban volt boldog ara

Vigyázz! Kész! Zúgnak az esküvői harangok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük