Válik az ex-Playboy nyuszi – és fecseg

Válik a Playboy magazin kitalálójának és kiadójának, a néhai Hugh Hefner-nek első számú “barátnője”, Holly Madison. Hefner 2017-ben halt meg 91 éves korában és saját bevallása szerint életében legalább ezer nővel feküdt le. Holly 2001-2008. között volt a férfi partnere, számos további hölgy társaságában.

A szőke bombázó csak 21 éves volt, amikor beköltözött a Playboy villába. Egy év múlva Hefner első számú élettársának tette meg. Hat évig „élvezte” a villa-létet, majd elköszönt a sajtómágnástól.

Szóval Holly most férjétől, Pasquale Rotella-tól válik,

akivel 2014-ben házasodott össze egy romantikus esküvő keretében Disneyland-ben, és két gyereket nevelnek: a regényes nevű kislányt, Rainbow Aurora-t és Forest fiukat.

A váláskor szokásos sztár szöveget nyomatják a szülők:

„továbbra is elkötelezettek a család, kiváltképp a gyerekek érdekeinek szem előtt tartásában„.

Érdekes, hogy a pár most válik, három évvel azután, hogy Holly kiadta önéletrajzi könyvét, melyben vastagon beszámol az idilliként beállított Playboy villa-létről – ezt még túlélte a házassága.

„A külvilág felé mutatott szexi, jópofa Hefner valójában egy zavart, ferde hajlamú, mérgező személyiségű ember volt

– írja könyvében, a Down The Rabbit Hole-ban.

Én aztán igazán tudom,

…hiszen hat évet töltöttem első számú barátnőként egy olyan férfi mellett, aki a nagyapám lehetett volna”.

Arról is ír, hogyan ajánlott neki Hefner már az első alkalommal drogokat, hogy kellően „ellazuljon”. Ezeket kezdetben visszautasította, de a villában mindennapos volt e szerek használata. A lányoktól Hefner elvárta a szexuális együttlétet – beleértve a rendszeresen tartott csoportos szexpartikat is – a koszt-kvártélyért cserébe.

Holly számára hamar világossá vált, hogy ez az élet fényévnyire van korábbi várakozásaitól. A Playmate-eknek egyébként szigorú rutin szerint zajlottak mindennapjai, még ha szabadnapot kaptak, akkor is vissza kellett térniük a villába este kilenc órára.

Hogy mi tett be végül Holly és férje házasságának, nem tudni. Lehet, hogy a múlt hosszú árnyai.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük