Van 3 csillagjegy, melynek szülötte mindent elérhetnek ezen a tavaszon

A most következő három csillagjegy szülöttei mindent megadnak a körülöttük élőknek, ezért ők segítséget kapnak mindenben a csillagoktól. Sikeresek, sokat dolgoznak és soha nem adják fel!

Bika

A Bika csillagjegy szülöttei jószívűek és tiszta lelkűek lehet, hogy első látásra önzőnek tűnnek, de igazából ez nem így van. A Bika szinte mindenestől oda adja magát a körülötte élő embereknek, ha valaki jót tesz vele akkor ő azt tízszeresen adja vissza, ezért nagyon sok örömben van része az önzetlenségének köszönhetően.

Rák

Akinek van olyan ismerőse aki a Rák jegyében született az tudja mit jelent ennek a személynek a jósága. A szívét, lelkét tálcára teszi, sajnos nem kevesen vannak azok akik ebből hasznot húznak. A sok jó amit másoknak ad egyszer visszatér hozzá így egy adott pillanatban az élete boldogsággal telik meg.

csillagjegy

Kos

A Kos csillagjegy  szülötte boldogan, örömmel telve éli az életét és azt szeretné, hogy a körülötte élő emberek is legalább olyan nyugodtak, elégedettek legyenek azzal ami velük történik, ez az oka annak, hogy ő mindent megtesz amit csak tud azért, hogy ezeknek az embereknek jó életük legyen. Szeretettel odaad mindent és nem kér cserébe semmit, a sok minden amit másnak ad akkor fog visszatérni hozzá amikor nem is gondolná. (Ketkes)

HOROSZKÓPOK EGYMÁS HEGYÉN-HÁTÁN!>>>>

csillagjegy

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük