BlogbazárHírlevélbe

Van ez a semmi kis pöcs. Víz-és gázszerelőből avanzsált politikussá – nem az, a másik!

politikus

Van ez a semmi kis pöcs. Víz-és gázszerelőből avanzsált politikussá. A párthűség számára sosem volt gáz, a többi meg coki. De azért öntsünk tiszta vizet a pohárba!
Ez a pöcs a nevét az elmúlt években olyan magasröptű gondolatokkal igyekezett beverni a fejekbe, mint pl. Jézus jász volt, mert jászolban született.

Bejönne neki az első éjszaka joga, az tuti

Megértem, hogy arról még sem mesélhetett, hogyan menekült Mária és József. Ezt egy magafajta elintézi a “soros disznó” pörkölésével Erdélyben. Rosszra ne gondoljon senki, hiszen csak malacot vágtak, nehogy már több nap legyen, mint kolbász.

Ez a semmi kis pöcs derék keresztényként nagycsütörtökön is képes kampány tolni, és seggrészegen, kigúvadó szemekkel tini lányok keblét sasolni. Bejönne neki az első éjszaka joga, az tuti. A rabszolga- és az irgalmatlantörvényt is lelkesen megszavazta, meg az összes többit is. Erkölcsileg számára ez pont annyira evidens, mint bulibáróként tapsikolni a közpénzekkel a rokonokkal és a cimbikkel együtt, és rettenthetetlen nagy f@szt játszani tyúkszaros udvarokban, és a politikában. Nem egy asszonyállat ő, hanem egy szavazók által megválasztott, tehetőssé tespedt tapló, aki a semmi kist folyton kompenzálja. Mindegy a’ -mondaná józan vidéki barátom – , hisz egyik kutya, másik eb.

Pócs János vízszerelő és fideszes képviselő nácoid beszólása

Ez a semmi kis pöcs minap ismét bekerült a hírekbe,

mert valamikor 2008-ban egy cigány emberre – aki állítólag a munkása volt -, büntiből rázárta a kazán ajtaját, s hogy biztos legyen a dolgában, még be is gyújtott neki. Hogy hol volt eddig az erről készült felvétel, az talány. Most előkerült, és senki nem cáfolta, hogy nem hiteles.

Hihetetlen! A fideszes Pócs János bezárta alkalmazottját a kazánba, majd felgyújtotta! Videón a történet

A semmi kis pöcs pedig játssza az értetlent, hogy az eset ” közös megállapodás” volt, és a megbüntetett ember azóta már halott. Bízom benne, nem a pöcs miatt halt meg. És abban is bízom, hogy nem ez volt a dolgozók büntetésének megszokott módja nála. Mindenesetre jelentkezzen az, aki munkahelyi büntetésként azt kéri önként és dalolva a főnökétől, hogy zárja kazánba, és rakjon hozzá tüzet.

De tegyük fel, a semmi kis pöccsel ez megtörtént, és kegyesen, csupán merő jószándékból cselekedett. Bármi lehetséges. Csak azt nem értem, hogy ez az áldott, semmi kis pöcs, miért cigányozott rendre 2008 óta is.

Pócs képviselő az ovisokat győzködi, miért jó fideszesnek lenni – negatív hungarikum!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

http://varosikurir.hu/gabor-gyorgy-pocs-janos-az-agytornasz-humorzsak/

About Author

Comments (1)

  1. ….mert megteheti, mert ezek a nagyságos urak mindent megtehetnek, miközben a többit móresre tanítják képviselői magatartás tekintetében……..

Szólj hozzá!