Van pár perce? Nézze-hallgassa: ezért kellett Zuglóban indulnom! – Hadházy Ákos a Tóth Csabával folytatott vitáról, megfűszerezve az “eccerű honpolgár” véleményével

Emlékeznek a huzavonára? Tóth Csaba hétfő este nem volt hajlandó elmenni a Partizán által szervezett előválasztási vitára, az MSZP-s képviselő ahhoz ragaszkodott, hogy a Zugló TV-ben üljenek le Hadházy Ákossal vitázni. Hadházy ahhoz ragaszkodott, hogy adják le vágatlanul, élőben, és legyenek moderátorok.

Péntek délután úgy álltak a csillagok, hogy összejött,

amit itt lehet megnézni:

Hadházy közösségi oldalán így összegezte a vitát:

“Nagyon fontos, hogy létrejött végül ez a vita, kár lett volna kihagyni (kár volt az is, hogy a hétfői alkalmat Tóth úr kihagyta)! Azt tudtam, hogy nagy közöttünk a véleménykülönbség, de

azt nem gondoltam, hogy Tóth képviselő úr szemrebbenés nélkül belemondja a kamerába, hogy a zuglói parkolóórák beszerzésével és üzemeltetésével minden a legnagyobb rendben volt.

Ezzel nem velem vitatkozik, hanem Karácsony Gergellyel, viszont

ennél jobb érvet magam sem tudnék felhozni, hogy miért kellett Zuglóban indulnom.

Azt nagyon sajnálom, hogy az alapítványba rejtett vagyonról és az általa létrehozott politikai-gazdasági hálózatról Tóth képviselő úr nem kívánt beszélni (részletek és dokumentumok itt. Az pedig kifejezetten meglepő volt, hogy Tóth Csaba mintha összekeverte volna a parlamenti választást a polgármester-választással, annyira látványosan kerülte a rendszer bírálatát. Végül: nagyon hálás vagyok Vicsek Ferencnek, hogy vállalta a moderálást!”

Tóth Csaba nem számolt be Facebook – oldalán az élményeiről, csupán előtte jelezte, hogy várja a képviselőt.

Dévényi István, az “eccerű honpolgár” szerepében így látta:

“Csípitek, ha egy politikus élő egyenesben bukik le?

Ha igen, akkor nézzétek meg a mai Hadházy-Tóth vitát. Ha nem, akkor is nézzétek meg. Gyönyörű volt! Hogy azt mondja: Hadházy Ákos megkérdezi, hogy tud-e egy bizonyos területről, meg egy alapítványról, mire Tóth Csaba két nemmel válaszol, majd kiderül, hogy a felesége nevén lévő cég vásárlási joggal rendelkezik ennek a bizonyos alapítványnak a tulajdonában lévő területre.

Innentől rém egyszerű a helyzet

Az ellenzéki összefogás egy része Karácsony Gergelyestül ultimátumot adott a választóknak Tóth Csaba támogatásával. Úgyhogy a választók is ultimátumot adhatnak az ellenzéki összefogásnak. Jómagam, mint eccerű honpolgár például azt mondom:

Ha az MSZP, a Párbeszéd, a Jobbik, és a DK továbbra is kitart Tóth Csaba mellett, és ő így megnyeri Zuglóban az előválasztást, akkor jómagam nem megyek el szavazni. Mert nem akarok az egyik NER helyére egy másik NER-t.

Nem olyan bonyi.”

Mindenképpen érdemes az utóbbi bejegyzésre figyelnie azoknak, akik arra szövetkeztek, hogy leváltják a regnáló rezsimet, ugyanis sokan vannak “eccerűék”, és ők azok, akik szavazataikkal biztosíthatják az ellenzék hátországát és a megfelelő mennyiségű szavazatot. Kár lenne a “néppel” szembe menni!

Kapcsolódó

 

Van pár perce? Nézze-hallgassa: ezért kellett Zuglóban indulnom! - Hadházy Ákos a Tóth Istvánnal folytatott vitáról, megfűszerezve az "eccerű honpolgár" véleményével

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük