Dr. Kunetz: vannak ezek a Kormányhivatalnak hívott káoszgenerátorok….

Úgy tűnik, “mimagyarok” megvalósítottuk az eddig csak a sci-fikben, a fantáziavilágban “létező” kettős valóságot, azt a helyzetet, amikor a történéseket az emberek politikai szimpátia alapján egymásnak teljesen ellentétesen képesek értelmezni.

Közben pedig csendben hullunk, hullogatunk……

A kormánykommunikáció azt zengi, hogy “minden rendben”, dübörgünk a víruselleni harcban, a valóság pedig pont az ellenkezőjét mutatja. Dr. Kunetz Zsombor közösségi oldalán hívta fel a figyelmet az alábbi anomáliára:

“Vannak ezek a Kormányhivatalnak hívott közpénznyelők, amelyek az oltásokat szervezik. Illetve a dehogy szervezik, szórakoztatják a háziorvosokat és az ott dolgozó szakdolgozókat.

Gyakorlatilag semmi mást nem csinálnak, mint a praxisokat kormányablakként használják, olyan adminisztrátori tevékenységek elvégzésére, amit egy jól idomított csimpánz is meg tudna tenni, de nekik valamiért fontos, hogy ezt orvosokkal és szakdolgozókkal végeztessék el.

Addig se rendel….

Tegnap 15:19-kor kapja a praxis az emailt, hogy másnap este hétig szervezzen le 60 főt Sputnyik V oltásra, persze azt még nem tudják megmondani, hogy azt mikor kaphatják meg.

Majd, fél hatkor jön a következő email, ami arra utasítja az orvost, hogy a csatolt táblázatban címmel, email és telefon elérhetőséggel szereplő embereket, a háziorvosi praxis értesítse ki, hogy mikor, és hova mehetnek a Pfizer vakcinát megkapni.

Szóval vannak ezek a Kormányhivatalnak hívott káoszgenerátorok, amelyek ahelyett, hogy elvégeznék az adminisztratív, túl sok agytekervényt nem igénylő munkát, a háziorvosi praxisokat csicskáztatják.

Funfact a második emailben már oda is írják, erre ne válaszoljon, mert senki nem fogja azt elolvasni!

“Figyelj ! Most már tényleg sirnék … holnap este 18 órás határidővel kaptam 60 Sputnyik oltas leszervezését. (15 órakor )Ma 14-19 ig rendelek holnap 7-13 ig rendelek …utána 4 beteghez megyek ki… most 1 órája telefonálgatok 30 hivásból 8 kérte…gondolom 10 után már nem telefonálhatok ( 70 felettieknek nincs e-mail címe..)”

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

 • 2021.03.18 - 12:18
  Közvetlen hivatkozás

  Teljes fidesz káosz, valami még sem olyan szuper elmebeteg főnök?!…egy alja proli tolvaj banda, remélem a nyakukon marad a sok csalással megvásárolt vakcina

  Válasz
 • 2021.03.18 - 13:43
  Közvetlen hivatkozás

  Tökjó,hogy vannak még ilyen dokik,akiket még nem vett meg a fidesz kilóra,és elmondják,hogy mi is valójában a helyzet.A kórházi szakdolgozókkal,orvosokkal alaposan kib@szarintott a kormány/orbán,és most a háziorvosokat szívatja.Ez a kormány/orbán nemigen vállal felelősséget,mint pl most is,ezt rálőcsölte az orvosokra.De szerencsére vannak olyan háziorvosok is,akik pl a kínai vakcina beadásakor aláírat a delikvenssel egy papírt,hogy saját felelősségére kapta meg az oltást.A kormány folyamatosan hazudik a vakcinákkal,az EU-val,és minden egyébbel kapcsolatban.Nem emlékszem,hogy mondtak valamikor is igazat.

  Válasz
 • Visszajelzés: Fleck Zoltán: alkotmányozásra kell kérni a felhatalmazást a választóktól - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük