Varga Judit, a törvény- és erkölcsbajnok – Ön szerint?

Emlékeznek még, hogy Varga Judit és párja -mostanra kiderült, hogy teljesen törvényesen és főleg etikai alapon- felvették balatoni házuk felújítására a 10 milkás kedvezményes kölcsönt, mondván vidéken képzelik el a jövőjüket? Csak hát ugye, közbejött az a fránya miniszterség, ami ugye közérdek!

Gulyás “jólmegaszondta”!

A Miniszterelnökséget vezető miniszter úgy látja, az igazságügyi miniszter csok-felvételével minden rendben van.

A Népszavának adott interjúban Gulyás úgy fogalmazott:

“ők úgy tervezték az életüket, hogy tíz év brüsszeli munka után hazajönnek és a Balaton-felvidéken fognak élni.”

A Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, régóta ismeri Vargáélat, Varga Juditot ő hívta haza Brüsszelből államtitkárnak.

“Nem csak törvényesen, de a jó erkölcs szabályait szem előtt tartva jártak el”

– állította Gulyás, aki szerint nem trükközött az igazságügyminiszter, amikor 10 milliós támogatást vette fel a balatonhenyei házára, amiből végül nyaraló lett.

 

Ha már mikrofon volt a kezében…..

Az egyetemek kuratóriumok alá rendezéséről az Gulyás véleménye, hogy

“ez a tudományegyetemek számára csupán egy lehetőség és nem kötelezettség. Ha úgy akarják van lehetőségük a modellváltásra, ha úgy látják jobbnak, akkor a jelenlegi formában működnek tovább”.

Gulyás Gergely szerint az SZFE-n is csak

“egy személyi kérdés váltott ki tiltakozást”.

“…rejtett aknák…”

A Népszava újságírója felvetette, hogy Szájer József botránya után több fideszes politikus arról beszélt: ilyen botrányok nem fordulhatnak elő többet, a “rejtett aknákat” még jóval a 2022-es választási kampány előtt el kell távolítani a pártból. Arra a kérdésre, hogy tud-e ilyenekről, Gulyás azt mondta: egy több tízezres tagsággal rendelkező politikai közösségről beszélünk, senki nem állíthatja, hogy itt mindenki hibátlan, tökéletes, minden gyarlóságtól mentes.

“Mindig arra törekedtünk, hogy világos legyen, mi az, ami elfogadható, eltűrhető (beleértve a magánélet védelmét is), és mi az, ami túl van ezen. És ha utóbbiról tudomást szerzünk, akkor eddig sem haboztunk cselekedni és ez így lesz ezután is”

Lélegeztetőgép-cucc

A megvásárolt, de nem használt több ezer lélegeztetőgéppel kapcsolatban azt mondta: “nehéz a védekezéshez szükséges eszközök esetén feleslegességről beszélni egy még soha nem tapasztalt, emberéleteket követelő világjárvány idején.” Szerinte a vakcinákkal ugyanez a helyzet,

“amit lehet, meg kell venni”.

Vakcina, Te drága….

A Magyarországon használható vakcinák szerinte mind jók, és az oltóanyagok engedélyezése állítása szerint nem politikai nyomásra történik. Gulyás szerint azért engedélyezik csak gyorsan a vakcinákat, mert világjárvány van.

figyu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük