Varga Judit nem tévesztett pályát (?), humorbonbont eregetett szóvicc -no vicc!- formájában

A Fidesz-felsőszáz hetek óta próbálja enyhíteni közösségi oldalai száraz “Gyurcsány-Karácsony-libsi baloldal” tematikáját némi emberarcúsággal. A vasárnapi soros Varga Judit miniszterasszony volt, aki nem a jól bevált “gyerek-kutya-kirándulunk” – hármast vetette be, Ő egy szóviccet eszelt ki.

Az olvasó kacag – az alkotó begyűjti a like-hegyeket

Mozgalmas hetet zárt Varga Judit, volt Sargentini-jelentés jogosságát véglegesen lezáró uniós passzus, a Fudan-ügy is gellert kapott az ellenzők hathatós fellépésével, az Európai Ügyészséghez való nem-csatlakozást is magyarázni kellett, szóval vasárnapra kijárt valami könnyedebb bejegyzés. Nem új keletű a mondás: szóvicc, no vicc! A miniszter nem tudott ellenállni a szerinte parádés kiírás ötletének és a humor e tiltott formájához nyúlt. Erre nem magyarázat, hogy feléjük nem volt ismert a humor etikettje. Ilyenre sikeredett:

“A jogászok úgy tartják, hogy senki sem veszít e-perrel!”

A kommentekből….

Beleolvasva a hozzászólásokba, érdemes ebbe az irányba mennie, mert oldala kedvelői odáig vannak az emberközeliségtől.

“Egy kis eper szedes , kikapcsoladasra ! Kezdodik ujra ugy is a het Juditka ! Lessz ismet munka rendesen ! Meglatsik , hogy nem fel a ketkezi munkatol ! Lehet most befozni !”

“én nem politizálok,mert nem értek hozzá! De minden elismerésem Judit hogy,még erre is van idő! Farmerban,sportcipőben egy tálca eperrel.. Csodás!”

“Kedves Judit, majd megkapja a DK-s kommentelőktől, hogy hogy mer ilyet tenni ilyen drága gyümölcsárak mellett … mint legutóbb egy “6 diplomás, DK-s tanár tette itt, aki a spárgát nem engedheti meg mamának”.”

“… a humor, az elme csiszoló köve !! .. . a sok alacsonyan sem kvalifikálható egyén megjegyzését, pedig észre sem kell venni !!!! … csak így tovább, mosolyogva és vidáman”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

“És “véletlen” arra járt egy fotós!!!! Ezt mindenkinek látnia kell, ez jucustól egy emberi megnyilvánulás!!!!!!!”

Nem ez volt az első zöldség-gyümi próbálkozása…

 

varga

One thought on “Varga Judit nem tévesztett pályát (?), humorbonbont eregetett szóvicc -no vicc!- formájában

  • 2021.06.07 at 14:09
    Permalink

    Hát eperszedőnek éppen elég az intelligenciája, többre sajnos nem futja OV repedtsarkújának

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.