Sorting by

×

Varga Judit legújabb vargasága – Mihez kezd ez a nő, ha vége Orbán regnálásának, Ön alkalmazná?

Varga Judit miniszter üzenete alighanem egy párhuzamos valóságból érkezett, mert hogy ebből nem, az biztos. “Kitartunk amellett, hogy meg kell fékezni a gyermekekre irányuló egyre agresszívabb szexuális propagandát” – írta csütörtökön a Facebook-oldalán az igazságügyi miniszter, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy Európában elsőként a magyarok mondhatják el országos népszavazáson, hogy mit gondolnak minderről.

Tessék???

“Milyen Európai érték az, amikor pénzért cserébe a gyermekeink lelkét akarja Brüsszel?” – tette fel a kérdést Varga Judit, majd kiemelte: “élő, megkötött szerződéseink vannak” azokra a forrásokra, amik járnak a magyar embereknek.

Az EU most mégis át akarja nevelni kisgyermekeinket az óvodákban és az iskolákban

– fűzte hozzá. A tárcavezető felidézte: míg 2015-ben azért támadták Magyarországot, mert megvédte a határait, most azért indítottak hadjáratot, mert “meg akarjuk védeni gyermekeinket”. “Mert nem engedjük be az LMBTQ-lobbit az iskoláinkba. Mert megállítjuk a genderőrületet iskoláink, óvodáink kerítésénél” – fogalmazott.

Csak egy kis toporzék

A miniszter jelezte, a nyáron indított támadássorozat csütörtökön újabb fejezetéhez érkezett: az Európai Bizottság (EB) a kötelezettségszegési eljárást további szakaszba léptette Magyarország ellen, az uniós joggal összeegyeztethetetlennek bélyegezve a magyar gyermekvédelmi törvényt. A miniszter rögzítette: az, hogy a magyar gyerekeket hogyan nevelik, a magyar szülők kizárólagos joga.

“Ebbe Brüsszel nem szólhat bele. Minden európai uniós szerződés szerint, amit Magyarország valaha elfogadott, aláírt és ratifikált, a gyereknevelés nemzeti hatáskörbe tartozik”

– hangsúlyozta. Szavai szerint hiába fejtette ki a kormány részletesen, jogi érvek mentén álláspontját, azt az EB rendre figyelmen kívül hagyja és egyből ideológiai hadviselésbe kezd. Varga Judit bejegyzésében a leghelyesebbnek azt nevezte, ha az emberek népszavazáson döntik el a vitát.

“Európában elsőként a magyarok mondhatják el országos népszavazáson, hogy mit gondolnak minderről. Más országokban a balliberális politikai elit dönt a kérdésben az emberek megkérdezése nélkül”

– fogalmazott. Egyúttal azt írta: kitartanak amellett, hogy meg kell fékezni a gyermekekre irányuló egyre agresszívabb szexuális propagandát és – mint írta –

“ebben az álláspontunkban a Nemzeti konzultáció is megerősített minket, hiszen a válaszadók 97 százaléka értett velünk egyet”.

A miniszter leszögezte azt is, hogy Magyarország meg kívánja és meg is fogja védeni kultúráját, nemzeti identitását és ebből fakadó családi értékeit.

“Mint szabad és független országnak, ezt a jogot az uniós és nemzetközi jog egyaránt garantálja” 

És még egy vargaság, ez úttal az archívumunkból:

 

Varga Judit

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.