Varga Judit lehetett volna zongora- és(vagy) hegedűművész, esetleg labdazsönglőr, de “csak” igazságügyminiszter lett!

Iszonyú szerencséje van nemzetünknek ezzel a rengetegoldalú asszonnyal! Kiderült, hogy szinte bárki nótáját eltudja húzni hegedűn és zongorán, de, hogy asztalnál, hogy muzsikál, az még nem derült ki.

Biztos nagy tehetség, hiszen a Petőfi rádióban hallható!

Varga Judit nem először csillogtatja a zenei és a sport világában való jártasságát.

A 37-et egyvégtében dekázó miskolci közszolga,

aki most éppen magyar igazságügyminiszter, könnyzacskót nem kímélő posztot tett ki közösségi oldalára visszarévedve egy júniusi napra, amikor annyi volt a dolga, hogy uzsi, vagy kávé helyett inkább “zongorára pattant”.

Nem állt meg itt….

Varga Judit április végén töltötte fel a Facebookra azt a videót, amelyben egy fiatal, addig a nagyközönség számára alapvetően ismeretlen énekesnővel, Tandi Florával közreműködve új hangszereléssel adják elő a Szomorú vasárnapot, Seres Rezső világsikert befutott számát, amelyet sokan az öngyilkosok himnuszaként is ismernek.

https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/videos/231675091445436/

Ez nagyszerű húzásnak bizonyult,

hiszen a közmédia most,

Varga Judit Facebook-bejegyzése után felfigyelt a számra, és a napokban el is kezdték azt játszani a Petőfi rádión.

A fideszes médiakoglomerátum, a KESMA részeként működő Karc FM pedig meg is hívta műsorába Tandi Florát és előadótársát. A TV2 reggeli ébresztő show-jában, a Mokkában a műsorvezető, Istenes László egyenesen mesterműnek nevezte a felvételt a stúdióban ülő Varga Judittal beszélgetve és természetesen a teljes kormánymédia hírt adott róla, hasonló felütéssel – írta a Magyar Hang.

További részleteket olvashat a fentiekről, ha ide kattint.

Két videoklip között….

Amikor ideje engedi a munkájával foglalkozni, akkor sem tétlenkedik. Pár jellemző igazságügyminiszteri megmozdulása a közelmúltból:

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük