Varga Judit megint keményre aludta magát – Reszkess, Brüsszel!

Varga Judit reggeli posztjában megint befenyítette Brüsszelt, erről az jut eszünkbe, milyen üdvös lenne, ha a magyar fém-asszony hasonlóan kritikus, kemény mondatokat mondana például a már rá és Rogán minisztertársára is feltehetően ráégett Völner-ügyben. Úgy tűnik, Varga Judit csak kifelé tekintve tudja összevonni a szemöldökét.

A csúsztatások posztja

„A Kormány nevében a mai napon elküldöm válaszunkat az Európai Bizottságnak a Gyermekvédelmi törvény miatt indított kötelezettségszegési eljárásban. Méltatlan az a támadás, amely Magyarország ellen a Gyermekvédelmi törvény miatt zajlik, amely egyértelműen nemzeti hatáskörbe tartozik. Hazánk az Unióhoz történt csatlakozásával nem a szuverenitásáról mondott le, csupán lehetővé tettük egyes hatáskörök közös gyakorlását. Ebbe azonban a magyar gyermekek nevelése nem tartozik bele. Az kizárólag a magyar szülőkre tartozik.

A Bizottságnak nem tetszik, hogy ellenállunk az ideológiai nyomásgyakorlásnak és megállítottuk az LMBTQ-lobbit az iskolák kerítésénél.

Hiába hivatkozunk az Alaptörvényre és az EU Alapjogi Chartájára, ez őket mit sem zavarja, hiszen

a céljuk világos: megbüntetni Magyarországot.

Április 3-án azonban a magyar emberek közvetlenül is elmondhatják véleményüket a kiskorúak védelméről. A népszavazás eredményét a brüsszeli bürokratáknak is tiszteletben kell tartaniuk!”

Prológus

Lenne mibe belekötni a szövegben, de annak értelmezését rábízzuk olvasóinkra, mindössze az utolsó sorhoz,

„Április 3-án azonban a magyar emberek közvetlenül is elmondhatják véleményüket a kiskorúak védelméről. A népszavazás eredményét a brüsszeli bürokratáknak is tiszteletben kell tartaniuk!”

fűznénk hozzá annyit, hogy április 3-án sokkal többről dönt az ország, valamint, hogy ha a népszavazás eredményét a brüsszeli bürokratáknak is tudomásul kell venniük, akkor a magyar kormány bürokratáinak miért nem kell a brüsszeli döntéseket, amelyek ellen folyamatosan ágálnak?

Kapcsolódó

 

Varga

One thought on “Varga Judit megint keményre aludta magát – Reszkess, Brüsszel!

  • Ennek a posztjára nem alkalmas nőnek ugyanúgy nincs szövegértési képessége,mint a gazdájának,vagy a többi fidesznyáknak.Ezen a „gyermekvédelmi törvényen” röhög a világ.De ha a miniszterelnök ennyire nincs tisztában a biológiával,hogy azt bírta nyilatkozni (nem szó szerint) hogy a melegekből előbb-utóbb pedofil lesz.Mondott már orbán sokszor elképesztően nagy ostobaságot,de ez mindent vitt. Bár nem világos,hogyha nem tudja,hogy mi a különbség a melegek,és a pedofilek között,miért nem kérdezi meg a párttársait, kaletát,és szájert.Ők elmagyaráznák neki.Az ezzel kapcsolatos népszavazás pedig a fidesz 12 éve alatti legostobább, főleg,mert nálunk 1989 óta törvényileg szabályozva van,hogy mit,és mit nem lehet az óvodákban,iskolákban.
    Azaz,az iskola,és óvodavezető engedélyével történhet csak bármi ezekben az intézményekben. Vargajuci szerint Magyarországot akarja megbüntetni az Unió.Nos,kedves juci,nem Magyarországot akarják büntetni,hanem a rendkívül ostoba pártodat,a kedves vezetővel együtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük