Sorting by

×

Varga Judit nagy leleplezése: Anonymous is Gyurcsány kottájából zenél?

Varga Judit -aki Magyarország igazságügyminiszter asszony- megszólítva érezte magát és nem csak mint hobbizenész, hanem, mint a hazájáért baromira aggódó nemzeti anya és mint közszolga is, amikor az Anonymous névre hallgató hekker-csoport kormányközeli hírportálokat vett célba.

Varga “EBESZ-ért kiáltott…

Hétfőn reggel jó pár kormányközeli újságot meghekkeltek. Az akciót valószínűleg az Anonymous nemzetközi hekkercsoport hajtotta végre, akik vasárnap jelezték, hogy valamire készülnek, mert az ukrajnai orosz invázió ellenére

„a magyar kormány és Orbán Viktor miniszterelnök továbbra is a Kreml trójai falovaként viselkedik Európában”.

(Az RTL szerint már vasárnap jelezték, hogy akcióra készülnek, hivatalos YouTube-csatornára feltöltött videóban

„a Szabad Világ polgárainak” címzett üzenetében arról beszélt egy maszkos alak, hogy „Ne tétovázzanak, hogy szankciókat vezessenek-e be vagy sem. Ne tétovázzanak, hogy leállítsák-e a kereskedelmet Oroszországgal vagy sem”.

Ez a vasárnapi videóban elhangzott teljes szöveg magyarra fordítva, az RTL szerint:

„Üdvözlet a Szabad Világ polgárainak.

Az ukrajnai háború kezdete óta a világ legtöbb országa és vállalata elkezdte megszüntetni politikai és üzleti kapcsolatait Oroszországgal. Úgy véljük, hogy ebben a helyzetben az egyetlen erkölcsös dolog, amit tehetünk, hogy abbahagyjuk Vlagyimir Putyin háborújának bármilyen támogatását. Minden vállalat és ország, amely továbbra is támogatja Oroszországot, támogatja háborús bűntetteit és az ártatlan civilek meggyilkolását Ukrajnában. Felelősségre fogják vonni őket tetteikért. A magyar kormány és Orbán Viktor miniszterelnök eközben továbbra is a Kreml trójai falovaként viselkedik Európában, és blokkol minden olyan akciót, amely az ukrán népet és az Oroszország elleni szankciókat támogatja.

Maguknak kell eldönteniük, hogy kivel állnak. Ne tétovázzanak, hogy szankciókat vezessenek-e be vagy sem. Ne tétovázzanak, hogy leállítsák-e a kereskedelmet Oroszországgal vagy sem. Nincs idő tétovázni. Itt az ideje, hogy döntsenek végre. Ennek a háborúnak véget kell vetni.

Ne legyenek tovább a Kreml trójai falova. Ne legyenek tovább Vlagyimir Putyin bábja. Ne terjesszék tovább az orosz propagandát.

Ez egy figyelmeztetés. Névtelenek vagyunk. Légió vagyunk. Nem bocsátunk meg. Nem felejtünk. Számítsatok ránk.”)

Meghekkelve!

A feltört oldalakra így kormánykritikus tartalmak kerültek fel, és a hekkerek azt is megmutatják a nem ilyesmihez szokott olvasóknak, hogy a Fideszről szinte soha semmi kritikus információt nem közlő oldalak mennyire sok sajtópert, helyreigazítási pert veszítettek el a szabadon működő újságokhoz képest.

összeállítás: Telex

Felháborodva….

Az oldalak feltörése miatt több bejelentést, feljelentést is tettek hétfőn, Tényi István például a Nemzeti Nyomozó Irodához fordult. Varga Judit intellektuális környezetben -könyvtárba- készült képe felett, amint éppen nekitámaszkodik sokszáz évet megélt feltehetően könyvritkaságoknak, is megszólalt az ügyben:

“Felhívjuk az EBESZ figyelmét a baloldali hackertámadásra, ha esetleg elkerülné a figyelmüket! Megmutatkozik a világhírű baloldali sajtószabadság. Ma reggelre több magyar jobboldali hírportált megtámadtak és elérhetetlenné tettek csupán azért, mert azok mást mertek írni, mint a nemzetközi liberális mainstream média.

Ez vár ránk, ha a baloldal kerül hatalomra április 3-án? Portálok ellehetetlenítése és újságírók vegzálása? A baloldal bűnözőket bérelt fel a kampányban? Ez is benne lesz vajon az EBESZ-jelentésben?

Úgy látszik, a “nem értek egyet azzal, amit mondasz, de halálomig küzdeni fogok azért, hogy mondhasd”-ból eljutottunk a “ha nem vagy velünk, akkor elhallgattatunk” dogmáig. Április 3-án üzenjük meg mindenkinek, hogy minket nem lehet elhallgattatni!”

A hozzászólásokból….

“Miniszterasszony! Nem is tudtam, hogy önnek ennyire jó a humorérzéke!!”

“Újságírók vegzálása zajlik? Személyesen ön figyeltetett meg független újságírókat és más bűntelen magyar állampolgárokat a pegasus kémszoftverrel, amit a telefonjaikra telepítettek titokban. Csak ön engedélyezheti igazságügyi miniszterként ezeket a megfigyelési eszközöket. Esetleg emlékszik még a Népszabadságra? A Figyelő elrablására? Az Indexre, amely mára Mészáros Lőrinc pénzéből működik?”

“Ne legyen kétsége afelől, hogy az ilyen tömény cinizmus már nem maradhat következmények nélkül. Önt is fel fogja emészteni. Nem tudom mivel menti fel magát, de biztosíthatom, hogy a légből épített pajzs nem fogja örökké megvédeni.”

“Talán nem kellene hazudozni, vagyh a igen, akkor nem más álarca mögé bújni. Istenem de szánalmas, legalább ilyenkor maradnátok csendben bakszikám!!”

“Mindig is ők játszottak cinkelt lapokkal! Csak erre számíthatunk! Közben ordítanak, hogy a jobboldal CSAL!”

“A miniszter miét oldalakban gondolkozik azzal, hogy elvárasi minimum, hogy ebben a kozjogi státuszban egységes nemzetben gondolkozzon, oldalazás nélkül képviselve minden választó érdekét. Van baj a felhatalmazásával járó ertekrenddel.”

“Nem tudom melyik könyvtár ez, de a legtöbb, amiben jártam nem támogatta, hogy bárki is nekidőljön a polcoknak.”

“Az utolsó leheletünkig kiállunk HAZÁNKÉRT!!!!”

“Vigyázó szemünket Amerikára vessük mert ott is óriási csalással nyert Biden. Orban Viktor azt üzente,legyen elég regimentje Ha még egyszer azt üzeni,mindnyájunknak el kell menni.ÉLJEN A MAGYAR SZABADSÁG?!!!!ÉLJEN A HAZA:”

“Válaszul államilag leállítani az összes ellenzéki portált egy hétre… Ez a minimum.”

“Az egy fontos erény, ha a legborzalmasabb helyzetben is az ember képes az önszórakoztatásra.”

Hétfőn reggel többek között

  • a Nemzeti Sport,
  • a Metropol,
  • a Figyelő,
  • a Szabad föld,
  • a 888.hu,
  • a Mandiner

és több megyei lap címlapján is váratlan kép fogadta az olvasókat.

„Ez a weboldal a kormányzati propagandamédia része! Elhoztuk az igazságot nektek! Propaganda helyett független sajtót! Nézd meg, hogyan ver át a propagandamédia!”

– hirdeti a címlapokon megjelenő szöveg. Egyes lapoknál nem jelenik meg ez a szöveg, csak egyszerűen elérhetetlenné vált az oldal, nem tölt be. Vélhetően itt is erről az akcióról lehet szó, de ezt teljesen biztosan nem tudni.

Extra trollkodás: a nemzeti Anonymous-imitátor

A hekkerek részéről még egy trollkodás is belefért az akcióba, azt írták ugyanis a meghekkelt oldalak aljára, hogy

„A wishről rendelt, anonymoust másoló arculatot hanyagoljátok, találjatok ki valami egyedit!”

Ezzel vélhetően arra a magára Anonymusként hivatkozó, magyarul beszélő alakra utalnak, aki a sok esetben gyenge lábakon álló, ellenzéki politikusokat megcélzó lejáratóanyagokat szokta közölni az utóbbi hónapokban.

Például a kormányközeli sajtó által szívesen tuningolt, úgynevezett Városháza-ügyet is ez az Anonymous-imitátor szolgáltatta, feltehetően azért, hogy komolyabbnak és titokzatosabbnak tűnjön az összetákolt, nem valami fajsúlyos lejáratókampány.

Forrás

 

Varga Judit nagy leleplezése: Anonymous is Gyurcsány kottájából zenél

 

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.