Varga Mihály pénzügyminiszter a szívére vette, hogy Karácsony beszólt a kormánynak - Városi Kurír

Sorting by

×

Varga Mihály pénzügyminiszter a szívére vette, hogy Karácsony beszólt a kormánynak

Varga Mihály éles hangú választ küldött a NAV-nak üzenő Karácsony Gergelynek A pénzügyminiszter szerint a fővárosi emberek is „jobban járnának”, ha a főpolgármester „inkább a velük meglévő vitáinak megoldásán dolgozna”.

Hirdetés

Adok…

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, Karácsony szerint Orbán már pakol -“Senki ne bízzon abban, hogy nem maradnak utána nyomok” című írásunkban  a főpolgármester  Facebook-oldalán arról írt: több jelzés érkezett hozzá az elmúlt napokban arról, hogy a NAV új elnökének, Vágujhelyi Ferencnek

„a kormány és a Fidesz számára kényes ügyek leállítása és kitakarítása lehet az egyik feladata.”

Kapok…

Varga Mihály, pénzügyminiszter ugyancsak Facebookon reagált a főpolgármestre felvetésére.

„Karácsony Gergely ezúttal sem a főváros ügyeivel, hanem a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal foglalkozik”.

Varga szerint a főpolgármester elfelejtette, hogy „jól működő és kiemelten fontos munkát végző adóhivatala van Magyarországnak”, amely „5,5 millió ember adóbevallását” készíti el; 1200 „különféle” ügyet intéz; 10 százalékkal csökkentette az adóelkerülést; biztosítja a költségvetési bevételek 94 százalékát és a „járványra tekintettel bevezetett extra kedvezmények révén 680 millió forint adót hagyott az arra rászorulóknál”.

„Javaslom Főpolgármester úrnak, hogy miniszterelnök-jelölti kampányából hagyja ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt. A fővárosi emberek is jobban járnának, ha inkább a velük meglévő vitáinak megoldásán dolgozna (dugók, méhlegelők, elkésett és drágább felújítások)”

– vélekedik a minszter.

varga mihály,

Hirdetés
átver

4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.