Sorting by

×

Varga Zoltán: éljen és virágozzék a nagy magyar anya, a fülbevaló hordozó: Novák Katalin nagys’asszony!

Egy darabig gondoltam, nem írok. Elébb sátrakat logisztikáztam, két hétig-háromig nagyjából kitanultam milyen is az élet, ha előválasztásra adja az ember a fejét. Hát nem egy leányálom, de spongyát rá, a fagyási sérüléseim szépen gyógyulnak, az autómról meg kiderült, hogy akár páncéltőkés zongora szállítására is alkalmas lehet, de 3-4 sátor és a hozzá tartozó zubehör cuccolására mindenképp. Na, mindegy, se idő, se kedv nem volt, nincs ezen mit reszelgetni, aztán meg elsodort az élet, nem részletezném, meg annyi minden történt azóta, hogy képtelenség az összes katyvaszt leírni.

Néhányan lebuktak, persze a snecik közül.

Mert téved, aki azt gondolja, hogy Völner valaki. Egy duplanulla-senki a csávó, egy felolvasógép, aki követve a Kedves Vezető minden rezzenését most momentán valami nyúlós-nyálas-hazug keresztényi mázzal öntötte nyakon magát. Ennyi erővel lehetne recsegő bőrkabátos bolsevik, vagy pöpec csizmanadrágos náci is. Mit számít. Egyrészt nem tudja (ócska, kopott, leselejtezett kéziszerszámok mit is tudhatnak a világról?), másrészt meg éppen attól függ, hogy a gazda – ez manapság naaagyon divatos álneve a Kedves Vezetőnek – melynek alfeléből kikandikál az egész díszes bagázs, éppen merre fordul.

Most kereszténynek gondolja magát. Perpillanat, bár nem tudjuk mit hoz a következő széljárás. Vele az összes többi is, két minősített lopás között.

Pityu a részeges cimborám szerint nincs ezzel semmi baj, a dicsőséges múltszázadban szerettek a futóbolondok Napóleonnak lenni, meg csilláron hintázni. Ez már idejétmúlt, most a látszat-kereszténység a menő bizonyos elszeparált osztályokon, meg újabban a kormányban.

Nyugi, pont ugyanúgy semmit nem jelent, mint a többi dilis beteges énképe, legkevésbé tisztességet, meg erkölcsöt

Látszik is. Lopnak, mint állat. Gyakorlatilag mindent. Meg készülnek a bukásra, így a Kedves Vezető még kedvesebb családja útilaput kötött. Hogy, hogy nem, véletlenül a rothadó nyugatra. Nagy menet lehetett ennyi motyóval, családi ezüsttel kicuccolni. Így most a kies Spanyol tengerparton múlatják az időt. Valaki szólhatna nekik, meg a kedves papának – nekünk, pór népnek: Kedves Vezető – hogy lett némi gebasz a rámáscsizmás-pántlikás nagymagyar kereszténységükkel, mert a nagy ribillióban a gyerekek véletlenül egy baloldali vezetésű EU-tagállamba télakoltak.

Szóval itt minden rendben, már amennyire rendben lehet. Völner megy a lecsóba, kap majd vagy tíz évet, valakinek csak el kell vinnie a balhét, mert a Kedves Vezető nagyon hülyén mutatna a saját ügyészségének bilincseiben.

Megnyugtatok minden érdeklődőt, a TEK-et és az éppen aktuális kémszoftveren ügyködő urakat/elvtársakat/bajtársakat (válasszanak bátran megszólítást!) a Kedves Vezető rövidesen nagyon hülyén fog (ki)nézni bilincsben.

De ilyen ez a sport. Aki szakítja, a végén az szagolja

Talán az árnyalja a képet így a szánalmas végjátékban, hogy egy újabb őrült fejezete kezdődött a szeretett Mézga-család kormányzati eposznak és a Kedves Vezető ma szerzett vidám perceket cca. 9,5 millió magyarnak, mikor a magyar ugaron benyögte, hogy…öööö…a nemzet egységének őrzője, minden magyarok államelnöke legyen a világ egyetlen olyan droidja, aki még a fülbevalójával is tud hűségesküt tenni szeretett vezérének!

Nemzet egysége, mi? Meg őrködik az államszervezet demokratikus működése felett!? Hátja! Cimbiii! Tééényleg??

Éljen és virágozzék a nagy magyar anya, a félnáci szervezeteket tojtató hű fegyver-, és fülbevaló hordozó: Novák Katalin nagys’asszony!…..Az aktuális gyógyszeradagot az ápolóknál lehet átvenni!
Utóirat: Sorry! újra írok!

Kapcsolódó

 

Varga Zoltán: éljen és virágozzék a nagy magyar anya, a fülbevaló hordozó: Novák Katalin nagys’asszony!.

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.