Varga: “Téved, aki azt hiszi, a fasizmus kizárólag az, ha a Dunába lövik a kollektív bűnösöket….”

Orbán nyálzó hiénái, feltűrt ingujjú, fokhagymaszagú keretlegényei, vén fasiszták! El a kezekkel a gyermekeinktől!

Téved, aki azt hiszi, a fasizmus az, ha Gestapó van,

ha letépik az emberek körmét, ha a Dunába lövik a kollektív bűnösöket, a másként gondolkodókat. És téved az is, aki úgy gondolja, ez nem következhet újra! Az orbáni igény, az akarat már létezik. A kápók, a keretlegények, az infrastruktúra, a propagandisták, a tudás már megvannak. Ha kapnak rá időt, könnyen
megtapasztalhatjuk saját bőrünkön is.

Nagy Blanka beszólt Bayer Zsoltnak, a “mocskos száj”-verseny első helyezettjének

Mi közöd hozzá Orbán Viktor, Bayer Zsolt,

hogy egy kislány hogy tanul, hiányzott-e az iskolából, milyenek a jegyei, milyen zenét szeret, hogy gondolkozik, hogy szeret, vagy, hogy nem? MI KÖZÖTÖK VAN A GYERMEKEINKHEZ?

Milyen szemét világ az, ahol gyermekeinket, 18 éves fiainkat, nőiességükben alig kiteljesedő lányainkat az állam üldözi? Ahol diákok után, titkosszolgálati módszerekkel nyomoznak? Ahol médiumok, újságok, tévé címlapján köszön vissza gyerekek, gyermekeink manipulált, kiforgatott, a valósággal köszönőviszonyba sem lévő fotója, élete, csupán azért, mert lázadni mer?

Mert elmondta – el merte mondani – véleményét arról a sorsról, amit ti szántok nekünk, és nekik, a fiataloknak, arról a világról, ami körülveszi, fojtogatja, , ami maga mellé akarja rántani a mocsokba?

Ha állami megtorlórendszerek,

őrjöngő szabadcsapatok, milliárdos propagandagyárak, fizetett sakálok mozdulnak csikorogva-hörögve, hogy alig 18 éves gyermekeket, romlatlanul őszinte „aligfelnőtteket” daráljanak be, állítsanak pellengérre, szerkesszenek ki, vájkáljanak az életében, hazudjanak róluk, mocskos rendszerük minden leleményét, aljasságát bevetve, az maguk szerint mi?

Mi az, ami évek óta, nyúlósan körülvesz minket? Ami megfigyel, manipulál, gyűlöletet szít és ha úgy látja jónak, megtöri, eltöri a gerincünket is? Mi ez? EZ A 21. SZÁZADI FASIZMUS!

A kiskunfélegyházi fideszeseket hidegen hagyja Bayer b@zdmege, de Nagy Blanka takarodjon….

Bayer, Orbán halljátok?!

A ti karmátok, az egész bűzlő, fasiszta rendszereteké, már rég meg van írva! Ez a karma pedig utol fog benneteket érni! Saját mocskotokba fogtok belebukni, és mi ott leszünk! Ott lesz Nagy Blanka, az általatok üldözött, szidott, közellenségnek kikiáltott lány, és ott az összes fiatal is. Készüljetek nyomorultak, nagy buli lesz! 😉

One thought on “Varga: “Téved, aki azt hiszi, a fasizmus kizárólag az, ha a Dunába lövik a kollektív bűnösöket….”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük