Varga Zoltán: A “Facebook” megunta, hogy a “kedves Vezető” arra használja, hogy a garázsdiktatúráját lopakodó-üzemmódban építse tovább

Egy magáncég, bár a világ legdrágább, leismertebb, legnagyobb cége, de mégis egy magáncég, kimondta azt, amit itt, Mordorföldön (ha valakinek nem ugrott volna be, itt Magyarországra asszociál a szerző) tíz éve mindenki tudott. Tudtuk ezt, persze, hogy tudtuk, legfeljebb nem beszéltünk róla.

A Facebook, ha még valakinek nem ugrott volna be, egyszerűen megunta, hogy belőle (is) hülyét próbál csinálni valaki, akinél vélhetően gyárilag is csúszott már az ékszíj, és a világcéget használja arra, hogy ócska kis garázsdiktatúráját barom módjára, lopakodó-üzemmódban építse tovább.

És itt a gond. Na, nem az enyém, a Kedves Vezetőé!

Mert hiába a szabad magyar médiából kitaposott, álhírgyártó propagandahálózat. Hiába a suksükölő intelligenciabajnok Mészáros rabolt ezermilliárdjai. Hiába a Kárpát-medence géniuszának kamerák előtti búsongása a liberális fészbúkról. Hiába minden, ha az a vállalat, ami többet költ egy céges buli megrendezésére, mint Magyarország éves GDP-je, kimondja, hogy az Orbán farzsebéből időnként kiköpködő förmedvény, amit régen még független magyar médiának neveztek, az, amit tíz év megfeszített munkával, ármánykodással loptak-raboltak-tapostak össze, pont az, aminek látszik: Egy ÓCSKA, VADKELETI HAZUGSÁGGYÁR!

Eddig tartott a türelem

Tudniillik Mordorföld teljes Fake News hálózatát (közszolgálati az, finanszírozását és fedőnevét tekintve) Kitiltotta a Facebook az oldalairól!

Új Fidesz-ellenség: a Facebook – böki a csőrt, hogy a szabály, az szabály!

Nem történt semmi?

Kétségtelen, hogy Istvánka továbbra is ötvenmillás, német rendszámú mercivel csapat. MONDOM NÉMET! Tudják! Németország az a szörnyű hely, ahol migráncsok vannak, gazdaságilag hanyatlanak, mint az állat, minden német Magyarországra vágyik, nincs internet, Wi-Fi sincs. Szemmel láthatóan csak ötvenmillás mercik vannak, amivel magyar, Orbán-közeli tahók csapatnak.
Az sem sokat változott, hogy Ráhelkének is ugyanúgy egymilkás tatyókája, és ugyanúgy, hányadék-gusztustalan, de legalább 12 milliós aranyórája van. Meg persze a drága papa, após (a népnek Kedves Vezető) is ugyanúgy a vagyontalan, lyukas zsebéből fizeti a luxus-repülőzések árát, persze készpénzben (pfű, öcsém! Borogass!)

Tiborczné O. Ráhel újabb blamája, most Münchenben – Hiába a Dior táska és a Louboutin lábbeli, ha akin van, nem viseli, hanem hordja!

Nem történt semmi, csak annyi, hogy dráma van!

Mert a Facebookot se megvenni, se annektálni, eltiporni, elhallgattatni, megzsarolni, lekapcsolni nem lehet. A (magyar) nép viszont, leszokott az egybites királyi propagandáról, és rászokott a Facebookra. Oda, ahonnan a Kedves Vezető nyaloncai, most álhírestől, cakkom-púder ki lettek tiltva.

Hogy mi történt?

Csupán annyi, hogy a Kedves Vezetőnek eddig csak arról volt papírja, hogy a nagyon kedves, bájos, de igen népes családja – olybá tűnik – LOP! Mától viszont arról is, hogy a balkézről gründolt propaganda-hálózat, közte a néhai közszolgálati magyar média nulla-huszonnégyben HAZUDIK!

Emlékeznek a mestertervre? A Kedves Vezető lesz Európa ura! Hátja! Alakul ez!

Példaértékű! Krekó Péter kártérítési pert indít a kormánymédia karaktergyilkos cikkei okán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük