Egy virtigli náci, aki embertenyészetekről vizionál

Mondtad, nem kéne! Nem kéne randán, randákat írnom! Nem szabadna, mert ezzel mi is randává válunk. Én is!
Igaz, Karesz! Igaz! Normálisnak kell(ene) maradnom. Érzem én is. De nem megy! Bocsesz, de nagyon nem! Mert ez a világ nem világ! Náci, náci, náci.

 

Ez egy HÁNYINGER!

Ez egy undorító és utópisztikus, párhuzamos lét, ahova bezárt minket-engem a magyarságom, de ahol én már nem akarok lenni. Egy olyan világban én nem akarok „jófiú” lenni, ahol bárki szerint

„Soros-féle embertípus kitenyésztése”

zajlik éppen, és ez a „bárki” ma már egy nemzet spirituális vezetője! Egyáltalában, nem akarom, hogy a mi hazánknak bármilyen spirituális vezetője legyen!

NEM AKAROM! Érted Károly!?

Viszolygok, hogy egy őrült, egy hibbant, egy ketyós, egy súlyos klinikai eset, rám, rád, a szomszédomra, vagy bárkire rá tudjon-akarjon mutatni, és azt merje mondani, hogy mi

„KITENYÉSZTETT SOROS-FÉLE EMBERTÍPUS VAGYUNK”!

Beleőrülök, mikor azt hallom, hogy a sokszínűség nem érték, és mi MAGYAROK, nem akarunk sokszínűek lenni. Mert ha valaki, hát mi, a hét törzs fiai, a kezdetektől sokszínűek vagyunk! Mert tótok vagyunk, svábok, románok, hunok, kunok, székelyek. Emberek vagyunk, csak időnként már nem annak látszunk! Lassan valami narancsszínű, agyatlan massza vagyunk, egy őrült szobrász kezében. Onnan a „túlpartról” nézve mindenképpen! Károly, figyu!

Végtelenül restellem, de ennyi volt!

Én elbuktam a szépíró-versenyen, már a rajtnál! Nekem ez nem megy! Nem tudok kellemes ember lenni egy beteg rezsimben! Egyre kevésbé tudok, mert HÁNYOK ETTŐL AZ EGÉSZ SZÜRREÁLIS VILÁGTÓL, ÉS NEM AKAROK ORBÁN KIBA…(Hoppá! Majdnem kiszaladt!) RENDSZERÉNEK A RÉSZE, KISZOLGÁLÓJA, DE MÉG APRÓ CSAVARKÁJA SEM LENNI!

Tényleg nagyon bocsi Karcsi! Szerintem ne olvasd tovább, MERT ELMÉSZ ÁM A NYAVAJÁBA ORBÁN! Mert nincs az az alpári szó, mondat, amit ne tudnék beleüvölteni a képedbe! Te egy virtigli náci vagy, aki a szokott fehér egerek helyett „embertípusokat” és „embertenyésztést” lát beteg vízióiban. Totál őrült vagy, aki maholnap nyílt pogromokat hirdet sajátjai ellen, csupán azért, hogy bűnben és milliárdokban fetrengő családodnak továbbra is érinthetetlenséget, büntetlenséget biztosíts!

Te már rég nem politikus, sokkal inkább büntetőjogi, pszichológiai kategória vagy!

Egy nemszeretem, gusztustalan feladat, amit meg kell oldanunk. Amit meg fogunk oldani! MEG FOGUNK OLDANI! Téged meg pusszantalak Karcsikám, innen, a ronda írások, még rondább világából!

üdv: Varga Zoli!

Orbán Viktor huszadik évértékelője: A szájkosarat visszaküldtük Brüsszelnek, a pórázt pedig az IMF-nek!

Megszereztük Orbán Viktor holnapi évértékelő beszédét!

Egy hozzászólás itt: “Egy virtigli náci, aki embertenyészetekről vizionál

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük