Varga Zoltán megmutatta, hogy merre van az „előre, nem hátra”!

Varga Zoltán, a DK képviselője 5 perc alatt megtöltötte tartalommal a Fidesz-szlogent, amit üptre hajtogat minden kormánypárti megszólaló, ám pontosan ellenkező módon cselekszik. Apró, mondhatnánk teljesen természetes, amit Varga csinált, csak az a bibi, hogy Magyarországon a 12 év Fidesz-regnálás megváltoztatta az előjeleket (is).

“Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd!”

-írta a közösségi oldalára feltöltött rövid videó-bejelentkezései fölé a képviselő a Voltaire-idézetet.

A történet….

Varga Zoltán észrevette, hogy választókörzetében, Debrecenben a nagy plakátrongálási mizéria közepette kuriózumként egy Kósa Lajost hirdető reklámplakát is áldozatul esett a „tiszta voksolásért vívott harcban” – mert harc van, kérem, nem választási kampány, ahogy azt a regnáló megszólalóitól tudjuk. Mit tesz ilyenkor egy demokrata? Létrát, ragasztót, kötözőcuccot ragadott és visszatette ellenlábasa plakátját oda, ahonnan leszedték.

Előzmény….

Az utóbbi héten plakátkommandók lepték el Debrecen utcáit és szisztematikus csatában leszedték az ellenzéki képviselők tábláit:

A “jóképességű” Kósa Lajos, a kormánypárt alelnöke, a honvédelmi bizottság felelős (haha! Vicc volt!) vezetője és ragyogó csapata ádáz harcot – mit harcot, háborút! – kezdett a “vargazolis” plakátok ellen! Hajrá Lajos!! Közel a győzelem!!

Március 9-én éjjel.

A totális lebukás is azt igazolja, hogy 𝐊𝐨́𝐬𝐚 𝐋𝐚𝐣𝐨𝐬 𝐩𝐢𝐭𝐢𝐚́𝐧𝐞𝐫, 𝐠𝐚́𝐭𝐥𝐚́𝐬𝐭𝐚𝐥𝐚𝐧 𝐠𝐚𝐳𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫!

𝐁. 𝐁𝐚𝐫𝐧𝐚𝐛𝐚́𝐬, 𝐚𝐳 𝐎𝐫𝐬𝐳𝐚́𝐠𝐠𝐲𝐮̋𝐥𝐞́𝐬 𝐇𝐢𝐯𝐚𝐭𝐚𝐥𝐚́𝐧𝐚𝐤 𝐝𝐨𝐥𝐠𝐨𝐳𝐨́𝐣𝐚 (❗), 𝙖 𝙁𝙞𝙙𝙚𝙨𝙯 𝙛𝙧𝙖𝙠𝙘𝙞𝙤́ 𝙢𝙪𝙣𝙠𝙖𝙩𝙖́𝙧𝙨𝙖, 𝙆𝙤́𝙨𝙖 𝙇𝙖𝙟𝙤𝙨 𝙖𝙡𝙠𝙖𝙡𝙢𝙖𝙯𝙤𝙩𝙩𝙟𝙖

azt az utasítást kapta főnökétől, hogy a debreceni önkormányzat alvállalkozóival, a kihelyezett 2000 választási plakátomat rángassák le, és a helyükre a saját plakátjait szereljék fel.

„Mindenütt kerüljön a Vargáé felé”.

Kétségtelenül jól dolgoztak, de Kósa Lajos, mint általában mindig, ismét megbukott. Nem csak jogilag – úgy is – de emberségből, és normalitásból is. Sokadjára is kiírta magát a civilizált világból! Kósa most önmaga igazolta, hogy egy normális világban nemhogy parlamenti képviselő nem lehetne, de a parlamentbe, mint látogató sem tehetné be a lábát. Most ő a kormánypárt alelnöke. Ez mindent elmond!”

Kapcsolódó

Varga Zoltán megmutatta, hogy merre van az "előre, nem hátra"!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük