Varga Zoltán: Ez nem a valóság! Ez Orbán Viktor!

A korrupt országok szegények, de mi nem vagyunk azok! Ne! Ne tessék bambán körbenézni, hova bújtak a gazdagok! Felesleges! Ez nem a valóság! Ez Orbán Viktor! Egy kényszeres hazudozó verbális varázslása, egy kormányinfónak nevezett, hazug színjátékban, ahol – elvileg – mindenki kérdezhet, gyakorlatilag kitiltanak minden kérdezőt.

Persze!

A várból, a milliárdos családi kastélyokból, a senki nem tudja milyen pénzből (Mindenki tudja! Mindenki!) baráti bankok támogatásával megvásárolt pesti belvárosi Tiborcz-villák tucatjaiból nem látszik a borsodi, szabolcsi falvak nyomorúsága, a saját házukba megfagyott idős emberek szörnyűsége, a közpénzen, hazug módon honvédelmi célra vásárolt, de a végén NATO célra el nem számolható, luxus jetek hajtóműveinek sivításától nem hallatszik a kisnyugdíjas reszkető kezében az apró csörgése, mikor a tíz deka, húst soha nem látott parizer-utánzatra számolja ki utolsó filléreit.

Hazugság az egész, ami körülvesz minket! Hazugok a statisztikák, az átlagbérek, az, hogy ma már nem mérik a gyermekszegénységet, a hajléktalanok számát, hazugok a munkanélküliség mérőszámai, a kivándoroltak száma, az egész választási rendszerünk, a kétharmad, a teljes média, a rendőrség, ügyészség, hazug az egész életünk!

A hazug „sajtótájékoztató” egy részletéről

Ez az ember egyszerűen hazudik!

Nekünk, a népnek biztosan, de félő, hogy még magának is! Mert szegények vagyunk! Döglődünk, idő előtt meghalunk, mert rossz és korrupt az egészségügyi ellátórendszer! Hazudik Orbán, mert pont úgy nézünk ki, mint bármely mocskos-aljas korrupt rendszer! Mert valójában nincs gazdaság, nincs versenyképes magyar ipar, nincs szolgáltatás.

A sokat szidott néhány multi van, de rajtuk kívül nincs itt semmi, csak az EU-pénzek körül dongó döglegyek, amit ma szemérmesen nemzeti tőkésosztálynak illik nevezni! És ahol ez a Nemzeti katyvasz, a tőkésosztály, ez a pántlikás-bokrétás máz, a gazdagság, kizárólag addig létezik, amíg a nemzeti maffiának megfizeti a védelmi pénzt.

Ha elapad az EU-pénz akkor a nemzeti döglegyek is úgy esnek majd le, mintha kemotoxal fújták volna le őket, és akkor nem marad itt semmi, csak az Orbán család mérhetetlen, összerabolt vagyona, és egy sivár puszta, amit régen Magyar Köztársaságnak hívtak!

Nem! Ez nem szimplán korrupció!

Ez maga a pöcegödör, ahol devizahiteles szemébe hazudják, hogy megmentették, de csak a Kósa-félék jártak jól, a kisember meg beledöglik a kilátástalanságba, az adósrabszolgaságba. Ahol bezárják az egyetemeket, iskolákat, ahol mindent azért államosítanak, hogy aztán a család és a strómanok kezére játsszák azt. Ahol a kórházból intézményesen lopják a kötszert, gyógyszert, ahol a gyerek nemhogy egyetemre nem tud járni, de lassan óvodába sem, mert minden fizetőssé válik.

Ahol az ország beteg, hazug, tolvaj vezetője szerint az átlag magyar megengedheti magának a fizetős egészségügyet, és a magán egészségbiztosítást, de mindez marhaság, mert a magyar dolgozó inkább a katedrán, a szalag, a pult mellett döglik meg, mert nem mer elmenni táppénzre sem, mert az maga az anyagi csőd, olyan keveset fizet rá az állam, és annyira nincs tartaléka a családnak!

Ahol szétverik a lakástámogatást, majd azt mondják, vegyél fel CSOK-ot, amihez a tízmilliós önrészt kizárólag piaci kamatozású személyi kölcsönből tudják előteremteni a fészekrakó fiatalok!

Ájulat! Orbáninfo élőben – “már akinek”….. Kövesse velünk!

Miről beszél ez a nyomorult?

Hogy nem vagyunk szegények? Ők nem szegények! Ők nem, mert mindent elloptak, elhazudtak, ami csak mozdítható! Mert a fia, a lányai, az összes veje, az apja, a bátyja, a lerobbant felesége is milliárdos már, de ha kérdik, ő pénzügyekkel nem foglalkozik!

Mit hablatyol ez össze? Mit hazudozik? Hol él ez? Mert egy velejéig korrupt, hazug országban élünk, ahol Orbán családjának mérhetetlen gazdagsága sem takarja el a reménytelen szegénységet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük