BlogbazárKiemelt hírek

Varga Zoltán: hogy is kezdjem? Itt a baj nem kicsi….

Velencei nozottság

Eddig azt hittem, az „Alapjogokért Központ” a maga vélhetően százmilliós keretéből, a sokat látott, de erre a totális őrültségre még továbbra sem igazán felkészült nép nyakába ömlesztett – már meg ne sértődjenek, kisztihand – barom hirdetéseivel nem más, mint valami kandikamerás csapat.

Hogy a Kedves Vezető kedves népe végre egy kicsit szórakozhasson

Ezért az egészoldalas koszos – mondjuk már ki, retkes – páncéloslovag, meg az első világháborús őrület, borzongató, gyilkos szuronyrohamát idéző képek. Hátja! Kezdek aggódni, hogy alszunk még párat, és Káslerék rendeletet hoznak: írnánk már át mindent, mert Rózsa Sándor talpig páncélban ugratta lovát. pfff.

Hogy ezek örököltek, vagy nyertek, tudomisén találtak egy szekérderék lóvét, és nem elitták-utazták azt, hanem egyelőre megmagyarázhatatlan agyi folyamatok eredményeként megszületett ez az elképesztően hibbant hirdetéssorozat.

Végül is,

gondoltam, Simicska óta – akkor még illiberáliséknál nem szitokszó volt a név – mindenkinek joga hülyé…ostobának lenni. Ezzel nincs is bajom, legfeljebb azzal, hogy ezek az urak messze visszaélnek fenti jogukkal. Merthogy ez a szirupos múltbarévedés(?) köszönőviszonyban sincs se a történelmi tényekkel, se az igazsággal. Az első világháborút, mint állat elvesztettük, szétvertek minket, lovagok meg hol voltak itt, he? Zsellérek, baszki! Zsellérek, legfeljebb!
„Igazság, erő, felemelkedés”, mi? Meg, a személyes nagy kedvencem: „A NYUGATI CIVILIZÁCIÓ HALDOKLIK, EZ AZ EGY BIZTOS.” Aha!

Azért, bár nem kevés dolgot megéltünk már

az elmúlt tíz év alatt itt, a Kárpát-medence ölelésében, de kijelenthetjük, ezek a fiúk, amit mélységesen komoly arccal összehoztak, sanszosan dobogós, aranyesélyes produkció.
Elébb azt gondoltam, itt két eset lehetséges. Ez mégis egy vakvágányra futott össznépi szívatás, csak a nép, az istenadta, még nem készült fel az ennyire cizellált humorra, vagy a srácok menthetetlenül kuplungosak, az egészségügy meg olyan amilyen, és az ápolók most pont nem érnek rá.

Tévedtem!

DE TÉVEDTEM! Mert a mindez mára, a Kedves Vezető Magyar Nemzetben megjelent dolgozatát olvasva új értelmet – értelmet? – nyert.

Hallod? EZ AZ ÚJ, MAINSTREAM KORMÁNYZATI POLITIKA!

A plakátok, az egész Alapjogokért Központ őrült, szürreális üzenetei nem valami elszigetelt beteg elme szüleménye, ezek a Kedves Vezető gondolatai képekbe öntve.
Az ő fejében Soros, a libernyák – ez a liberalizmus új, mozgalmi neve, amit régen akár még szabadságvágynak is neveztünk – és a szivárványos propaganda kéz a kézben jár, ami a dolgozat írója szerint, maga az eredendő bűn, mivel az iskolai oktatás célja a liberálisok szerint nem lehet más, mint hogy elvezessük a gyermeket önmagához, képessé tegyük az önmegvalósításra, bevezessük az egyetemes politikai rend szépségeibe.

Értjük, nem?

Ez a Kedves Vezető szerint baj. Mármint, hogy a gyerekeket képessé tegyük az önmegvalósításra. Szerintem meg a Kedves Vezető a baj, ideje lenne valami jó orvost találni hozzá. Azon már meg sem lepődtem, hogy – ismét – döntő ütközetre készül sokat szenvedett kis hazánk vezénylő tábornoka, és csak jelzi, vissza kell térni a (választási) csatatérre.

„Itt az ideje szedelőzködni, hogy a megfelelő pillanatban kilovagolhassunk. Nagy ütközet vár ránk 2022-ben. Készüljetek.”

Készüljünk? Kilovagolunk? Ütközet? Megint? Ez vicc? Valami ostoba tréfa?

De, könyörgöm, mondják, hogy komoly, mert tréfának azért nagyon durva lenne, még ettől a csókától is! Hát, eddig hol voltál bogaram? Nem a csatatéren? Harminc éve feszt ezt játszod, az ócska kis csatáidat! Te mindig kilovagolsz valahova, mindig hadban állsz, mindig le akarsz győzni mindent és mindenkit, mindig te akarsz lenni a koki-, és sallerkirály. Haver, te megőrültél! De vége! Hiába minden háborús retorika, uszítás, ostoba, hazug propaganda, a lopott milliárdok. Vége!

A végén, a komisz sírvaröhögős darab végén elbuksz

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

ELBUKSZ! Menthetetlenül és törvényszerűen, mert nem létezhet permanens háború, és nincs az az őrült Don Quijote, aki a végén legyűrheti az egyetemes igazságot. A józan ész a végén mindig diadalmaskodik. MINDIG! KÉSZÜLJ! ITT AZ IDEJE SZEDELŐZKÖDNÖD. KILOVAGOLSZ!

Nagy Testvér

About Author

Szólj hozzá!