A Forbes listáján Mészáros a 2057. leggazdagabb ember a világon. Ja! Hogy ki a Mészáros? Tudom én? Egy pénztárca. Egy rengő tokájú pénzeszsák, aki nagyjából annyit tud a saját cégei ügyeiről, mint én az övéről. Semmit!


Egy rohadt eszköz, amivel kikaparják Orbán naccs’úrék a szarból a milliárdokat. A világ egyetlen bank-, és mangalicaszerelője, aki az egyetemre nem tanulni jár, hanem azért, hogy azt is megvegye.

Hogy ki Mészáros? Maga a tökéletesség!

Egy Simicska-klón, aki nem gondolkozik. Eszik, iszik, böfög, emészt. Ennyi! Semmi több. Egy Simicska 2.0 verzió, amiből már gyárilag hiányzik az agy.

Mert – közbevetőleg – Simicskának pokoli rossz tulajdonsága volt a gondolkozás. Egy pénzkazetta ne gondolkozzon! Senki ne gondolkozzon. Ha a Kedves Vezető nem teszi, más se tegye! Dögöljön az értelem, pusztuljon az agy! Hülyék legyünk, vagy még hülyébbek. Ez nem kérdés!

Hogy ki Mészáros? Egy senki!

Akinek szűk tíz alatt az írás-, olvasás-, beszédkészsége pont egy szemernyit nem javult. Akkor is, a boldog kantárosgatyás, susimelegítős korszakában is a nullához konvergált, most is ott poroszkál. Funkcionális analfabéta a szentem. Pont, mint egy jó kalapács. Nem ír, nem olvas, valójában egy hatalmas, agyatlan bunkó kis nyéllel, de szerszámnak így tökéletes.

Nem egy Mark Zukerberg, nem egy Bill Gates, de még csak nem is Rockefeller. Hja, kérem! Ők a múlt. Azok, akik a vagyont még tehetséggel, munkával, intelligenciával, hosszú-hosszú évtizedek alatt teremtették meg centről-centre.

De akkor ki…vagy inkább mi a Mészáros?

A sivár jövő. A mi jövőnk! Egy ostoba eszköz, akit agy, tehetség és munka nélkül, alig tíz év alatt a világ leggazdagabb emberei közé katapultált a rendszer. A mi rendszerünk. A mi NER-ünk, ami nem is náci, nem is bolsevik, nem is őrült (Dehogynem az! Mindenből a java.), hanem orbáni.

Hogy ki a Mészáros? A Mi Mészárosunk! Meg is érdemeljük!

1 hozzászólás

  1. Igazan szeretnek valami ertelmes es bizonyithato adatok, vagy legalabb is elfogadhato tenyeket kapni hogyan kezdte Meszaros Lodinc gazdasagi palyafutasat, s mibol szerezte eredeti alap-tokejet ahoz.
    Valotlan es irigysegbol eredo valotlansagokat nem ohajtok.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét