Átlagos kis nap volt. Nem történt semmi extra. Csupán néhány közlekedési lámpa olvadt le az oszlopról. Na, nem azért mert klímakatasztrófa felé száguldanánk, ami, egy magát istennek gondoló gazember szerint badarság, amúgy meg rezsicsökkentés.


Ááá, dehogy!

Mondjuk ember nincs, aki megmagyarázza nekem, ha három forinttal olcsóbb a közös költség – hazugság. Nem olcsóbb, de mindegy. – Viszont beledöglünk a Kedves Vezető gyári hibájába mind, az miért is jó nekünk? Ha maholnap felforr az agyunk, eltűnik az ismert civilizáció – és nem! Nem a migrácsok viszik majd el, basszus! – akkor mi a lófüttyöt is kezdünk a Kedves Vezető háromforintos, hazug rezsiszarjával?

Felmutatjuk Szent Péternek, a Fidesz-sárga bárcát, hogy engedne már be, mert a pokol dugig fideszessel, mi meg ezzel a hibbant rezsimaszlaggal csesztük el az életünket, a világot?

Áh, mindegy

Szóval nem történt semmi különös, hacsak az nem, hogy a parlamentben 133 nyomorult fideszes senkiházi úgy döntött, hogy itt az ideje végérvényesen eltaposni a magyar tudományt, kultúrát, gondolkozást, oktatást.

Semmi extra mondom! Csak sikerült végre az utolsó törékeny szalmaszálat is eltörni, megroppantani, ami valamelyest még kapaszkodót jelenthetett ebben az idestova tíz éve tartó őrületben, abban, hogy a tudomány, a gondolat, az eszme, nem csupán buta, üres jelszavak egy hibbant rendszer zászlaján.
Ezt a szalmaszálat most az egyszerűség kedvéért nevezzük Magyar Tudományos Akadémiának. Vége.

De hazudok! Nem ők döntöttek

Ők, a 133 gazember, csupán megnyomtak egy gombot. A fele azt sem tudja, melyiket és miért. Ez volt lerajzolva nekik, a reggel kiosztott kockás lapon. Ez volt a mai feladat. Megtették azt, amit egy majom fél banánért bármikor…Csííta…gombot nyom!…nesze banán, szaladj… de egy kutya is, nagyjából három nap trenírozás után…Cézár! Ül…fekszik…gomb….Jó kutya!…hopp falatka…hibátlanul elvégez.

Nem ők döntöttek. Ezek nem döntenek semmiről

Legfeljebb, ha arról, hogy aznap hány felest veretnek be arcba. Legfeljebb. Ma a gondolatot próbálták kiirtani ezzel a gombnyomással. A szabad gondolatot, amitől rettegnek, mert azt nem lehet se megvenni, se korlátozni, se megszüntetni. Azt, amitől vitustáncot jár a K. Vezető.

Nem emberek, nem képviselők! 133 ócska automata. Egy beteg, eleve vesztes háború gátlástalan bádogemberei. Egy beteg, eleve vesztes rendszer, 133 ócska, szerencsétlen automatája. Pfff!

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. De igen jó a megfogalmazás igen idióta demensek lakják ezt az országot ! Normális emberek ami ebben az országban folyik 9-éve azt nem tűrnék el ! Már rég felelősségre vonták volna ezt az Orbán vezette bűnöző kormányt ! Nagyrésze már kötélen lógna !

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét