Varga Zoltán: Mókás, ahogy az Orbán-kultuszt-rendszert ijesztővé kalapálják-drótozzák

Kósa Lajos 83 éves, kedves, édesjó anyukája, a BMW luxusautók és sportmotorok szerelmese, Mészáros Lőrinc debreceni pandantja, a közgazdaságtan üstököse, a sertéstenyésztés, a gabonaipar után, a nyomdai előkészítés, és a reklámtervezés világát is meghódította. Végre!

Nagyjából erről szólt a tegnapi sajtótájékoztatónk

Na meg persze arról a csodálatról is, hogy Kati néninek, Kósa Lajos 83 éves koráig nyugdíjas óvónő, mára nagyvállalkozó anyukájának, mennyire jó szimata van és milyen csalhatatlan érzékkel talált rá, erre az új befektetésére is. A cégre, ami az elmúlt 15 évben tízmilliókat húzott be Debrecen város önkormányzatától, a megközelítőleg 200 szerződésével. Persze vastagon akkor is, mikor a kedves Kati néni Lajoskája, Debrecen kósalalija, az ország Mr20%-a, polgármesterként tengette mindennapjait városunkban.

Szerintem ez egy tök pozitív hír

CSAK NEM AZ MTI SZERINT! Az MTI – A Magyar Távirati Iroda. Tudják, az MTA mellett ez a másik hárombetűs cég, amit Orbánék eltapostak, maguk alá gyűrtek – valahogy nem osztozott az én, a mi, az ország örömében, sőt!

MERTHOGY AZ MTI CENZORAI, A KEDVES VEZETŐ MÉG KEDVESEBB PÁRTÁLLAMI MÉDIA-KOMISSZÁRJAI A TEGNAPI NAPON MEGTAGADTÁK belső szabályzatuk (bruhaha!) 14.3-as pontjára hivatkozva, mely szerint

„a közlemény nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével”

HOGY EGY ORSZÁG OSZTOZHASSON A KÓSA CSALÁD ÚJABB SIKERÉBEN.

Az MTI szerint az országnak nincs köze a Kósa vállalat-birodalom

új kis jövevényéhez, még akkor sem, ha a cég ezer szállal és több tízmillió forinttal kötődik Debrecen város önkormányzatához! Szerintem meg a nácik, a komenyisták után, most a Kedves Vezető gondolja úgy, hogy feltalálta a melegvizet. Hogy a cenzúra, hírhamisítás, az álhírgyártás, a fotoshop, a kiretusálás, az MTI legyalulása elégséges ahhoz, hogy egy szánalmas, lepukkant emberkéből – ha valakinek nem ugrott volna be, Orbánra gondol itt a szerző – európai államférfit, szikrázó elmét, penge agyat, egy beteg, hibbant rendszerből gondoskodó államot, az állami-politikai szabadrablásból pedig keresztény ideológiát varázsoljon.

Szerényen jelezném, ez nem fog menni!

A náciknak, a komenyistáknak sem ment. Orbánnak még kevésbé fog!

Utóirat:

Valahogy mindig röhögnöm kell, ha Orbán pállott, lábszagú rendszerére gondolok. Ez persze gond. Na, nem nekünk, azoknak, akik szemberöhögik az egészet. Orbán pállott, lábszagú rendszerének. Annak gond. Ami szeretne, mint általában az ilyen, pállott, lábszagú rendszerek, félelmetes, ijesztő, és mindenható lenni, de nem tud.

Pedig de szépen összerakták! Agyatlan apparatcsikok, boka- és fogsorcsattogtató pártkatonák, fidesz-komisszárok és más, nagyon fontos elvtársak, mind-mind azért dolgoznak, hogy a mókás, egyre leharcoltabb, egyre kínosabb, egyre jobban handabandázó-óbégató kisembert újra és újra összerakják, kivakolják, kameraképessé tegyék, a röhejes, minden eresztékében recsegő Orbán-kultuszt-rendszert, valahogy félelmetessé, ijesztővé, mindenhatóvá kalapálják-drótozzák.

Reménytelen!

Varga Zoltán: A Kósa- és Halász-féléket mindig akkor veszik elő a cilinderből, ha Rezsiszilárd felemelt kézzel rohan el a feladat elől

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük