Varga Zoltán: most merje mondani bárki is, hogy jó úton járunk!

Valahogy nálunk – persze, nem „nálunk”, mert semmi közöm ehhez az őrülethez, Mordor-földhöz, amit ma Magyarországnak hívnak, de mindegy – érdemtelenül kevés szó esett, a bestiális náciról, aki Új-Zélandon vérfürdőt rendezett. Nem véletlenül. Nagyon nem!

Most nagyon figyeljenek,

szép nagy, kani betűkkel is írom, a FEHÉR, KERESZTÉNY, Brenton Tarrant, egy csendes, békés, vidéki kisvárosban, ahol eddig a legnagyobb bűn, nagyjából két kiwi leszakítása volt a közpark fáiról, istenre, a fehér faj felsőbbrendűségére, a nyugati világ hanyatlására hivatkozva géppuskázott le 49 ártatlan, amúgy éppen imádkozó embert. Értik?

ÉRTIK? Én nehezen. 49 ÁRTATLAN, A LÉGYNEK SEM ÁRTÓ, néhány perccel a vérengzés előtt még fagylaltozó, gyereket nevelő, sétáló, földet művelő, a jóég tudja mit csináló, EMBERT válogatás nélkül kivégzett egy állat, csupán azért, mert ők más istent imádtak, mert nem voltak (elég) fehér bőrűek!

Itt közbevetőleg jegyezném meg, hogy a vallások megjelenése óta mi, emberek nagyjából ötszáz istent imádtunk. Én mondjuk biztosan nem, de ez egy másik történet. Persze minden istenről azt tartották saját hívei, hogy az az igazi, nem a többi 499. Mielőtt a reggeli kávé bárkinek a torkára szaladna felháborodásában, máris megnyugtatok minden ebben érdekeltet: Nyugi! A te istened a valódi, a másiké a hamis.

Téma ezzel lezárva, vissza a borzalomra, amiben élünk

Ez az állat – dehogy állat, fajtáját tekintve ember volt, állat ilyet nem tesz – persze intelligens,(?) 21.századi emberként(?) természetesen(?) a Twitterén osztotta meg a kiáltványát, melyben a nyugati világ hanyatlásáért, az alacsony születésszámért, a bevándorlást, a „megszálló muszlimokat” tette felelőssé. 49 ember halt meg mindezért.

Bayer Zsolt, az ötös számú Fidesz-tagkönyv – emellett valami szlovák rendszámú terepjáró, két fabatkáért bérelt, várbeli kecó, és további, a pártállami tagkönyv tulajdonlásával járó vagyonelemek – boldog tulajdonosa szerint

„bárki is álljon a mészárlás hátterében, az valójában Orbán Viktor és a bevándorlásellenes erők kampányának akart ártani”.

Bayer megvilágosulása: a perc, amikor ráébred, hogy gáz van – és a következő, amikor elhiszi, hogy neki mindent lehet

Nyilván mindezt, azért pont az a Bayer mondta, aki örök harcát folytatja a józan ésszel, és ebben rendszeresen alul is marad, és nem maga a Kedves Vezető, mert az ő hangja a mélyebb. Bayer a Kedves Vezető még kedvesebb (ez vicc volt. Csaxólok.) szája, aki-ami bármit kimondhat, amit ő nem. Szerintük.

Szerintem meg nem, és alapvetően most érkeztem el a lényeghez

Az Új-zélandi mészárost tudniillik ugyanaz vezérelte, szinte szóról szóra ugyanaz, mint ami itt, Mordor-földjén, évek óta a százmilliárdos kormányzati propagandakampányban mossa az emberek agyát.

„Meg kell védeni a kereszténységet. A nyugati világ hanyatlásáért, az alacsony születésszámért a bevándorlás, a megszálló muszlimok a felelősek.”

Ő meghúzta a ravaszt, itt még nem. ITT MÉG NEM! MÉG NEM.

Ő magányos gyilkos, Európa közepén egy állam az, ami ezt az őrületet szítja. Ő a twitteren osztotta meg őrült, barom, bomlott elméjének produktumát, nálunk a csapból is ez folyik, mellbe vág az utcán kihelyezett óriásplakátokon, a kormányzati fizetett propagandában, mindenütt.

Vásárhelyi Mária: komolyan arról kezdünk el beszélgetni, hogy a Bayer-Bencsik-Huth-Stefka stb. típusú szellemi verőlegények közül ki hányszor bukott meg oroszból, matekból vagy tesiből???

És most merje mondani bárki is, hogy jó úton járunk!

Hogy a Kedves Vezető normális, hogy a mi világunk, amiben élünk, az, amin keresztül a világot láttatja velünk a gazemberek kormánya, az nem emberiesség elleni bűn, hogy nem valami náci-fasiszta-orbánista őrület ez az egész, hanem az Orbán által sulykolt-vizionált nagy, szent honvédő háború Brüsszel ellen!

Rajta!

Bayer Zsolt Önről, ha tüntet, vagy szimpatizáns: őrjöngő, felakasztással fenyegető, törő-zúzó szar lumpenproli, soros-csicska ….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük