Varga Zoltán: Tegnap egy kedves(?) úri(?)ember(?) köszönés helyett csak annyit sziszegett, „hazaáruló”, majd bátran elrohant

A gyűlöletkampány mellékzöngéje, hogy már nem csak azt utáljuk, akik ellen hergelnek minket, hanem úgy általában mindenkit. Aki szembejön és úgy véljük, nem pont úgy gondolkodik, mint mi, már alázzuk is vérmérsékletünktől függően szóban, néha tettleg.

Hol a határ és ki mondja, hogy “állj”?

Varga Zoltán közösségi oldalán írt egy vele történt eset kapcsán:

Tegnap egy kedves(?) úri(?)ember(?) köszönés helyett csak annyit sziszegett, „hazaáruló”, majd bátran elrohant, így nem volt lehetőségem elmondani neki:

A gyűlöletkeltés működik! – egy jobbikos közszolga a disznóvágásról:”Levágtuk a felcsúti csüngőhasút!”

– hogy milyen nagyszerűen fut, és javaslom, hogy ne is hagyja abba, mert a sport jó dolog, ráadásul csökkenti a magas vérnyomást, és a szívinfarktus kockázatát is.

– hogy tőlem, tőlünk nem kell rettegnie, mert mi normális, civilizált emberek vagyunk, akik első körben mindenkit megpróbálnak annak is tartani. Még őt, őket is, mindazok ellenére is, hogy futtában inkább tűnt vaddisznónak, mint európainak.

– hogy az ő „hazája” nem az én hazám! Mert az én hazámban, a Magyar Köztársaságban élők, kedves, vendégszerető mosolygós, és normális emberek, akik köszönnek egymásnak ha találkoznak, meghallgatják a másikat, majd ha nem értenek egyet, akkor érvelnek, akár vitáznak is, de semmiképp nem köpködnek.

– hogy az én hazámban a köztörvényes bűnözőket nem istenítik, és újra sem választják, hanem inkább börtönbe zárják.

A Fidesz lényege a gyűlöletpolitika

– hogy az én hazám, és az „ő” hazájuk ugyan földrajzilag ugyanazon a területen, a Kárpát-medencében fekszik, és elismerem, hogy az őrült, hangos és erőszakos orbáni-kisebbség számára időnként úgy tűnhet, hogy az egy és ugyanaz, de ez tévedés, mert míg a Magyar Köztársaság egy normális európai világ, addig az „ő” országuk egy hibbant, félázsiai gazember uradalma csupán!

– hogy én a hazámat imádom, és soha nem árulnám el, az övét, Orbán beteg, rettegő, gyűlölködő átmeneti világát, aminek különben ő csak cselédje, nem megbecsült polgára, pedig nem elárulni fogom, hanem eltüntetni!

– hogy az ő “hazája” valójában nem is haza, csak egy kínos, szégyenteljes, felejthető folt Európa és a Magyar Köztársaság történelmében, mert a történelem azt igazolja, hogy a civilizált Európában csak mosolygós, normális, demokratikus országok létezhetnek. Az őrült diktatúrák jövője pedig a történelem szemétdombja!

Folytatódik az ellenségkép gyártása, formálása

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük