Varga Zoltán: Türkök vagyunk és szabadok! ez a vég!

A vezér (a nagy, a türk) kiadta az ukázt: KONYEC! (szemfényvesztés volt! Addigra már kimentek!) és boldogan mantráztuk: ruszkik haza!

Őrült menetet diktál a törpenapóleon!

A vezér (a nagy, a türk) nagyon szabad, nagyon demokrata, nagyon Szabad Demokrata! Ezért be is lép a Liberális Internacionáléba. Mi is! És hip-hop itt a szabadság-szerelem-neháborúzzszeretkezz. Szeressük egymást magyarok, virágozzon minden virág!

Majd a vezér (a nagy, a türk) így szólt: csuhások, térdre! És az egyház papostól, templomostól páriává vált!

A vezér (a nagy, a türk) polgári lesz.

Mi is, a parasztok! És láss csodát! Jönnek a polgári lakások, emberek, körök! A kutyabőrök. Az eltartott kisujj, a kávéházak, és kapcsolt áruként Szájer József!

Szól a vezér (a nagy, a türk) „a haza nem lehet ellenzékben!” És lám! Kokárdába öltözik a nemzet. Könnyes szemmel-szívvel szavaljuk-imádjuk 48-at és Petőfit, és persze ezzel a lendülettel-könnyes szemmel-szívvel utáljuk a 68-as szabadság-szerelem gyermekeit!

Emútnyócév!

Böffent a táltos (a nagy, a türk), és pokolba Gyurcsánnyal, meg a józan ésszel! Nemzeti! Nem értjük, de bégetünk, ha a sámán (a nagy, a türk) ezt akarja!

Migrács! Parancs ez, nem más, a javasember (a nagy, a türk) szent szájából, és vesszen mindenki, aki nálunk is nyomorultabb!

Brüsszel sz@r! Nemzetünk fénylő csillaga (a nagy, a türk) agyilag már zokni. Mi is! És pokolba a nyugati jóléttel! Nekünk Brüsszel helyett Mészáros kell! Récsöl szaros pelenkája! A Tiborcz kölyök!

Putyin f@szagyarek! Ki más, ha nem Orbán (a nagy, a türk) bőgi bele a nagy magyar agyatlan sztyeppébe? És boldogan mantrázzuk: Ruszkik, gyertek vissza, ez a haza!

Türkök vagyunk és szabadok!

Ez a vég! Őrült menetet diktál a törpenapóleon! De ha így van, ide nekünk Szovjet Közép-Ázsiát, keblünkre muszlimok!
Éljen a magyar-türkmén népek megbonthatatlan barátsága! Éljen a totális káosz, a diktatúra agyatlan tobzódása!

Hülyék vagyunk!

Orbán Viktort támadás áldozata lett! – rárontott a ballib kirgiz szél

Bokros Lajos: Türk vitéz az övéi között

Ki a magyar?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük