Sorting by

×

Várkonyi Andrea újra beköltözik a nappalijába!

A minap még attól volt hangos a bulvármédia, hogy Várkonyi Andrea – Mészáros Lőrinc felesége- cége kizárólag férje jóvoltából működik, nem lévén ugyanis más megrendelője. Ettől még lehetne értő a csapat -nem derül ki, hogy milyenek, hiszen nincs megmérettetés- és holmi beskatulyázás, irigység vezérelte rosszindulat állhatna a hír mögött, de az információk alapján ez nem így van.

Kezdetben…

A Whitedog Media Kft., ami Várkonyi 2020-ban alapított, a kezdetektől Mészáros Lőrinc megbízásaiból élt, -nem is akárhogy!- amiről a 24.hu így számolt be:

“A műsorvezetőnő 2020 augusztusában hagyta ott Mészáros Lőrinc akkor válófélben lévő feleségének csatornáját, a Life TV-t, és saját vállalkozást indított, amely néhány hetesen már egy Mészáros Lőrinchez köthető Andrássy úti palotába költözött. A Mészáros Csoport a Whitedog Media Kft.-re bízta társadalmi felelősségvállalási programjának marketingfeladatait. A cég többi megrendeléséről nincsenek információk, mindenesetre induló vállalkozáshoz képest a Whitedog Media repülőrajtot vett:

négy hónap alatt 127 millió forint nettó bevételt és 52,8 millió forint adózott eredményt sikerült elérni. A nyereségből Várkonyi Andreának 35 millió 250 ezer forint osztalék jutott, míg üzlettársa a tavalyi év után 11 millió 750 ezer forint osztaléknak örülhet.

A Whitedog Media Kft. fő profilja a reklámügynökségi tevékenység és a filmgyártás.”

De vissza a témánkhoz: Várkonyi Andrea visszatér a képernyőre

Április 9-én ismét jelentkezik a TV2-n a CSR Hungary-díjas Neked énekelek. A jótékonysági műsor harmadik alkalommal kerül képernyőre és idén az Ukrajnából menekülőknek gyűjt pénzadományokat. Ilyen volt a 2021-es beharangozó:

A többórás zenés műsor valamennyi előadója díjazás nélkül vállalta, hogy fellépésével támogatja a kezdeményezést.

Az est folyamán olyan népszerű művészek adják majd elő dalaikat, mint Bereczki Zoltán, Charlie, Dallos Bogi, Keresztes Ildikó, Majka és Curtis, Oláh Ibolya, Pápai Joci, Tóth Gabi, Szikora Róbert és Wolf Kati. Két testvérpár is fellép majd, Király Linda és Király Viktor, valamint a Vastag fivérek, Csaba és Tamás. Kökény Attilát Rakonczai Viktor kíséri majd, Törőcsik Franciska pedig Ember Márkkal duettezik. Az este folyamán két együttes is színpadra lép, az Ismerős arcok, valamint a Kowalsky meg a vega. Végül egy megható közös produkcióval készül Az ének iskolájából megismert, mára fiatal felnőtté cseperedett ungvári énekesnő, Sztojka Vanessza, akit kárpátaljai gyerekkórus kísér majd.

A gálaest műsorvezetői idén is Várkonyi Andrea és Stohl András lesznek,

az Adományközpontból pedig Ördög Nóra és Till Attila jelentkezik, náluk lehet licitálni

a Kovács Ákos által felajánlott gitárra is.

 

Várkonyi Andrea újra beköltözik a nappalijába!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.