Sorting by

×

Várkonyi Andrea visszatér! – Na nem volt párjához, hanem a TV2 képernyőjére….

Mostanság Várkonyi Andreát kizárólag, mint cégvezetőt és főleg, mint a leg… magyar új párját emlegették, ám most a képernyőn bizonyíthat újra, mégpedig a TV2–jén. Hogy van-e összefüggés a pletylák és a hír között, azt döntse el ki-ki maga!

A hírolvasó-riporter a kamerák tüzében….

Május 30-án újra képernyőre kerül a TV2 CSR Hungary-díjas jótékonysági gálaestje, a Neked énekelek. A nagyszabású zenés műsorban ezúttal a koronavírus árváinak gyűjtenek majd és a legnagyobb hazai sztárok szórakoztatják a nézőket – adta hírül az Origo.

A TV2 Csoport a járvány kitörése óta fontosnak tartja, hogy felhívja a figyelmet az összefogás jelentőségére ezekben az embert próbáló időkben. 2020-ban a kezdeményezést CSR Hungary-díjjal is elismerték.

A díj legfőbb célja, hogy felhívja a figyelmet azokra a Magyarországon működő cégekre, vállalkozásokra és szervezetekre, akik már a XXI. század felelős és fenntartható üzleti modell és gazdaság meghonosítására törekednek. A műsort a „Legjobb CSR programért (Közös ügyek, közös felelősség) kategóriában hirdették ki győztesnek.

Gyereknapon….

Az idei adománygyűjtés kedvezményezettei a koronavírus árvái. Az Ő megsegítésükre hívta életre Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita a Regőczi István Alapítványt. A szervezet nagykorúvá válásukig segíti a gyermekeket, támogatja őket anyagilag, amíg szakmát, vagy diplomát szereznek.

A Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács segítségével a felajánlások fogadása – a tavalyi műsorhoz hasonlóan – idén is a

„Nemzeti Összefogás” vonalán, illetve számlaszámán történik.

A TV2 jótékonysági műsorában érkezett felajánlások teljes egészében az alapítványhoz kerülnek

Na és itt jön a képbe Várkonyi.

Hosszú idő után visszatér a képernyőre Várkonyi Andrea, aki örömmel vállalta a felkérést az est női műsorvezetőjeként, műsorvezetőtársai pedig Stohl András és Till Attila lesznek

-írta a portál. És a fellépőgárda: színpadra lép mások mellett

Leslie Mandoki, Demjén Ferenc, Miklósa Erika Balázs Jánossal közösen adja elő az Elindultam szép hazámból című népdalt, Janicsák Veca különleges duette ad elő a nemrég elhunytz Balázs Fecóval, Palya Bea partnere ezen az estén Molnár Ferenc Caramel lesz a Csillagom című dalban. Horváth Charlie Tóth Verával énekli el Az légy, aki vagy című slágerét, Gryllus Dorka pedig Kulka Jánossal adja elő a Vigyázz a madárra című Révész Sándor szerzeményt. Az est során a nézők láthatják még az aranytorkú énekesnőket, Wolf Katit, Király Lindát és Tolvai Renit egy közös dalban, továbbá fellép Majka&Curtis Nikával, Tóth Gabi, az Irie Maffia, a Margaret Island, a Bagossy Brothers, Pápai Joci és az Urban Verbunk, Radics Gigi és a Cotton Club Singers.

A cél nemes, reméljük minél több adakozókedvűnek nyílik meg a pénztárcája!

 

várkonyi

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.