Várkonyi Andrea cáfol és Blikkezik – JLo mégsem “koncertezik Mészároséknál

Várkonyi Andrea eléggé rosszízű, a halott Michael Jackon feltámasztásával viccelődő bejegyzésében cáfolta JLo fellépését a lakodalmukban, ami vagy megvolt már, vagy meglesz. A poszt olyan hangnemben készült, mintha annak írója maga is nem a média felől érkezett volna és most csodálkozna rá a bulvárújságírásra.

“Jó, hogy nem azt találták ki, hogy Michael Jackson jön az esküvőnkre fellépni”

Uhh, javaslom klímák felszerelését a Blikk irodáiban, mert az újságíróiknak láthatóan az agyukra ment a hőség!😂😂 Jó, hogy nem azt találták ki az asztal mögül, hogy Michael Jackson jön az esküvőnkre fellépni, akit előbb fel is támasztunk.😀 Értem én, hogy kell a Blikknek a kattintás a hanyatló lapeladás miatt, de ne higgye senki, hogy attól még mert le van írva az újságban minden igaz?! Szóval tisztázzuk: Jennifer Lopez nem jött/jön az esküvőnkre és tervben sem volt/van.😁🤷🏼‍♀️

– írja Várkonyi Andrea a Facebookon. Korábban a lap azt írta, hogy Jennifer Lopez fog fellépni az ő és Mészáros Lőrinc esküvőjén

A hozzászólásokból….

“amikor szépeket írt róla a Blikk azt sosem cáfolta vagy kérte ki magának pedig azok is csak lájk vadász cikkek voltak ugye…”

“Helyes Andika! Helyre kell tenni a sok szenzáció hajhászt.”

“Akkor Szabotimeja is hazudott ismét egy nagyot!!ez élteti az afgán ügynököt!!”

“Akkor Michael Jackson jön az esküvőjükre? Ő is jó nem?”

“Szóval már az esküvő is megvolt.”

“Ritkítsátok már ki az firkászokat !!!! Nem érdemes arra , hogy az újságírás legyen a foglalkozása. Vonatkozik mindazokra akik képtelenek valóságot írni . Abból él , hasára üt és aznap kitalál valami hülyeséget ! Ez volna az újságírás szép hazánkban !???”

“Ez a poszt már kellett, ezt várta az ország fideszes 70 %-a.”

“Most akkor nem jött vagy nem jön? Volt vagy lesz lagzi? Megtartották stikában, hogy aztán lehessen még tobbet csámcsogni? Vagy csak szerényen, de több lagzi is lesz?”

Kapcsolódó

 

várkonyi

Egy hozzászólás itt: “Várkonyi Andrea cáfol és Blikkezik – JLo mégsem “koncertezik Mészároséknál

  • 2021.07.01 - 20:42
    Közvetlen hivatkozás

    Őszintén ki a fenét érdekel, egy undoritó kis primitiv gázszerelő és egy ország kurvájának egyesülése. és ki kit hiv meg , azt viszont tudjuk és fontos hogy a nép pénzén gazdagodnak és szórakoznak ezek a mocskos kis patkányok, hányinger mind a kettő és fizetni fognak !!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük