Sorting by

×

A városházi Anonymus most Gémesi Györgyöt fenyegeti – Mi jöhet még?

Ugyanaz az Anonymus, aki a mára kiderült “kreált Városháza-ügy” élére állt, most Gödölő polgármesterét, Gémesi Györgyöt vette célba, aki felháborodott posztban osztotta meg a fenyegetőnek szánt levelet. Úgy tűnik, Karácsony Gergely után Gémesi is felveszi a kesztyűt.

A levél!

“Tisztelt Polgármester!

Ha figyeli fővárosunk eseményeit akkor sejtheti, hogy ki vagyok és sejtheti nem írnám levelem, ha nem tudnék egy-két kellemetlen titkáról. Mindenhol megvannak az embereim, ahogy a fővárosban is így mindenkiről mindent tudok.

Az Ön titkai is a birtokomban vannak. Ha 2022 január 31-is benyújtja lemondását és lehetővé teszi, hogy az országgyűlési választásokkal párhuzamosan időközi önkormányzati választások legyenek, ahol Ön kiáll a kormánypártok közös jelöltje mellett akkor emelt fővel távozhat. Ezzel felesleges kiadásoktól kímélheti meg a költségvetést és egy kellemetlen botránytól a várost.

Időközi választások mindenféleképpen lesznek, csak Önön múlik, mikor és mi módon.

Amennyiben a nyilvánosság előtt nem reagál megfelelőképpen levelemre, úgy 2022 február 1-vel elindul az

Éljenjeni akció,

mely lerántja a leplet titkairól.

Többe között egy feminista terroristával való kapcsolatáról Várady Napsugárról.

Anonymus”

Nem elég, hogy lehallgattak, feltörték a lakásomat,

mocskolódó , hazug filmeket készítettek rólam és terjesztik a Fidesz médiában, most megfenyegettek . Meddig süllyednek? Felhívom a figyelmüket, hogy az önkormányzati választás régen végetért, nem leszek országgyűlési képviselő jelölt. Ha gondjuk van velem, vállalják az arcukat és mondják el. Ez a tisztességtelen, sunyi, aljas módszer több mint mocsok.”

Ott se volt ügy, itt sincs

Az esettel kapcsolatban a Magyar Hang megkérdezte  Gémesi Györgyöt, aki elmondta::

“Miután korábban lehallgatták, feltörték a lakását, két héttel ezelőtt pedig a Pesti Srácok készített egy olyan húszperces filmet, amiben hetet-havat összehordott róla, úgy érezte, bár nem kell komolyan venni ezt a levelet, azonban oda kell figyelni. Meg kell mutatni az embereknek, milyen támadások érkeznek hozzá. A Várady Napsugárra való utalást sem tudja hova tenni. Azt viszont el tudja képzelni, hogy a Városháza.ügyhöz hasonló alap nélküli vádaskodásról lesz szó, amelynek célja, hogy elterelje a kormányhoz köthető problémás ügyekről a figyelmet.”

Gémesi György végül azt is elmondta,

szakemberek a törvényes keretek között vizsgálják, vajon honnan és ki küldhette az üzenetet.

A városi Kurír kérdése olvasóihoz:

Milyen “ügyekre” számítanak még a várhatóan egyre durvuló kampányban?

Válaszaikat az info@varosikurir.hu- várjuk.

Kapcsolódó

 

Gémesi,

átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.