Városi kurír
A napi fontos.

Gerillák: “na figyelj te sunyi felcsúti mini Putyin, tudom, a mutyi neked rutin”

2 107

Aki más véleményen van, mint a kormány, annak szinte egyetlen megnyilvánulási formája a figyelem felkeltésére a meghökkentés. Ehhez folyamodtak Hódmezővásárhelyen is jelezve, nem a lázári út az egyetlen a város felvirágoztatására.

Gerilla akció by Momentum

A város végét jelző közúti táblák lepték el Hódmezővásárhely útjait. A táblával kihelyezői a városban elszaporodó törvénytelenségek ellen tiltakoznak. Mint arról portálunk beszámolt, itt esett meg, hogy a templomot használta fel Németh atya a pártos igehirdetésre.

Hegedűs Zoltán szerint a templom, vagy Márki-Zay, vagy a sajtó, de Németh atya biztosan nem hibás!

Az is itt esett meg, hogy az akkor még polgármesteri funkcióban lévő Lázár János elsőként állt be Tiborcz Orbánvő világítás-biznisze mögé, precedenst szolgálva az őt követő városoknak.

Csak mi nyerjünk lámpa-ügyben – Tiborcz, meg én!

Emlékezzünk arra is, hogy az ország rangos helyén székelő Lázár, milyen jövőképet festett le a helyieknek, ha nem a Fideszre adják voksukat.

Orbán megfenyegette Hódmezővásárhely városát?

Az alábbi videóban azt láthatják, hogyan és miért kerültek a táblák az utak mellé. A szöveg így indít:

“na figyelj te sunyi felcsúti mini Putyin, tudom, a mutyi neked rutin. (…) Bajusz Laci, Kósa Lali és a többi elmebajnok,  na meg az olyan profi gátlástalan gengszterek, mint a Habony, Lázár, Szíjjártó meg a Rogán gyerek”.

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ