BanánköztársaságKiemelt hírek

Vásárhelyi Mária: ki volt ez számítva! – A téma meg sem karcolta az emberek ingerküszöbét. Pedig lett volna min felháborodni!

II. Erzsébet temetésén nem kívánatosak Oroszország, Fehéroroszország és Mianmar képviselői

Biztos vagyok benne, hogy a miniszterelnök és környezete nagyon tudatosan időzítette az előválasztás idejére annak bejelentését, hogy legidősebb lánya, a saját lábán álló Orbán Ráhel és családja elhagyja Magyarországot és a spanyolországi milliárdosok, bűnözők és drogbárók Mekkájában, Marbellan folytatja férjével és 3 gyermekével a saját lábon állást, legidősebb gyermekük pedig egy nemzetközi iskolába jár majd a saját lábán.

Még arról is elhangzott valami, hogy miután Orbán Ráhel már Európa több országában tanult, legutóbb évi 15 millióért egy svájci szuperelit magánegyetemen, úgy gondolja, hogy most a gyermekein a sor.

Ki volt számítva,

hogy az előválasztás izgalmai majd felülírják azt, hogy ez a bejelentés legalább néhány napig uralja a napirendet, és hogy ez a – szerintem az elmúlt évtized legpofátlanabb, legfelháborítóbb, legbotrányosabb döntése elnyerje méltó helyét a közbeszédben.

És jól számítottak!

Valójában az ellenzék és a média is rövid idő alatt napirendre tért az ügy felett, a téma meg sem karcolta az emberek ingerküszöbét. Pedig lett volna min felháborodni!

Miután Orbán Ráhel és férje szabályosan végig fosztogatta az országot, közpénzek ellopott milliárdjaiból vásárolta fel a főváros, a Balaton és a magyar vidék legértékesebb ingatlanjait, O.R. aki hat év alatt három gyermeket szült és a bölcsőt ringatva lett a hazai turisztika és divatipar legbefolyásosabb nagyasszonya, Tiborcz István pedig, a semmiből vált az ország 32. leggazdagabb emberévé, gondol egyet, bepakolja a hátizsákba a lopott szajrét és a gyerekeket, és kiköltözik Spanyolországba.

Miközben egész vagyonukat, befolyásukat, pozícióikat egy olyan kormánynak, kormányfőnek köszönhetik, amely reggeltől estig a hazaffyságról, a magyarságról, a Nyugat hanyatlásáról, az uralkodóvá váló keleti széljárásról és arról hadovál, hogy lassan a nyugati országokból fognak hozzánk menekülni a kétségbeesett polgárok jólétért, biztonságért és azért, hogy ha fiú gyermeküket reggel beadják az óvodába, este ne lányként kapják vissza.

És egy olyan kormánynak köszönhetnek mindent,

amely 12 év alatt teljesen lerohasztotta, az egyébként is siralmas állapotban lévő oktatási rendszert, össze-vissza hazudozott a nyelvi képzés színvonalának javításáról, miközben folyamatosan csökken a diplomások között a legalább egy idegen nyelven beszélők aránya, évről-évre romlik az idegen nyelv oktatás színvonala, egész Európában nálunk a legalacsonyabb az idegennyelv tudás színvonala. Többek között azért, mert az erre fordítandó pénzek jelentős részét ellopták vagy eltapsolták a miniszterelnök rokonai, barátai, ismerősei. Többek között Orbán Ráhelék. Aztán a lopott száz- és ezermilliárdokból egy spanyolországi luxusvárosban kezdenek új életet és taníttatják gyermekeiket idegen nyelvre egy olyan iskolában, ahol a havi tandíj magasabb, mint a magyarországi átlagkereset. És élik a nyugati szuper elit életét, miközben továbbra is itthonról szivattyúzzák ki a pénzt.

És közben azt beszélik, hogy Orbán a fidesz vezérkarának is megtiltotta, hogy itt működő, külföldi elit iskolákba írassák be gyermekeiket. Mert hát hogy néz az ki?!

Minden bajával együtt jó dolog az előválasztás,

jó volt végre úgy érezni, hogy nem halt meg teljesen a demokrácia, de annyit azért nem ért meg, hogy eközben teljesen elterelje a figyelmünket erről az orbitális pofátlanságról. Mert ezt – szemben a százmilliárdokkal – értik az emberek.

  • Hogy miközben itthon folyamatosan pusztul le a közoktatás, és az állam rohamtempóban adja át az iskolákat az egyházaknak, a miniszterelnök lánya, ahelyett, hogy egy katolikus lányneveldébe íratná be gyermekét, kimenekíti egy méregdrága nemzetközi iskolába.
  • Hogy miközben a menő szállodák és vendéglátóhelyek döntő többsége már fidesz-közeli strómanok kezében van, Orbán Ráhelék Marbellában buliznak, mert a hazai nekik már nem elég menő. Ők már nem a magyarországi, fideszes gazdasági elithez, hanem a nyugatihoz mérik magukat.

Hogy ez mennyire felháborító, azt szerintem megértenék a #magyaremberek, ha tudnának róla.

Forrás

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Vásárhelyi Mária: ki volt ez számítva! - A téma meg sem karcolta az emberek ingerküszöbét. Pedig lett volna min felháborodni!

About Author

Comments (1)

  1. Mann Krisztina

    ERŐSEN vitatkozom Vásárhelyi Máriával, bár nagyon tisztelem a munkásságáért, és a tudásáért. Lehet, hogy a magyar emberek tobbsége nem tud ezekről a rasi és eliosos férje féle tranzakciokrol, de ha tunának, sem verné ki náluk a biztosítékot. Főleg nem, a zsidess FEJHALOTTAKNÁL, és az ellenzékiek tobbségénél sem, mert jol élnek, legalábbis a 80 százalékuk, és nagy ívben lesz…ják, mit csinál a politikai elit. Akinek van miből élnie, ezután is meg fog tudni élni, akinek nincs, az csak sír, de átgondoltan nem tud választani. Igaz, ha gondolkodni tudnának az emberek, egyik TOLVAJOKBOL állo pártra sem adná le a szavazatát, hanem bojkottálnák a szavazást. Megnézném a képessebbik felét a sok, csak ígérgetni tudo, magát politikusnak hívo sz..rkupacnak a po…ját, ha senki nem menne el szavazni. Dehát, mint tudjuk, nagy a SOTÉTSÉG kis hazánkban.

Szólj hozzá!