2017. február 16-án a Momentum Mozgalom aktivistái 266.151 szavazatot adtak le a Nemzeti Választási Irodában. Több, mint negyedmillió budapesti állampolgár aláírásával azt követelte, hogy rendezzenek népszavazást arról, hogy szeretnék-e Budapest lakosai, hogy a fővárosban olimpiát rendezzenek.

A kormány, amely saját előzetes felméréseiből nyilvánvalóan tudta, hogy egy ilyen népszavazáson elbukna

a budapesti olimpia ügye, gyáva módon megfutamodott attól, hogy #amagyaremberek dönthessenek erről a kérdésről. Így azután – a biztos kudarc tudatában – úgy döntöttek, hogy Budapest nem pályázik az olimpia megrendezésére.

- Hirdetés -

“a Momentum Mozgalom és az ellenzék Los Angeles és Párizs ügynökeként árulta el a budapestieket”

– fejtette ki Orbán Viktor szembesülve a többség akaratával.

Mindeközben azonban, a kinyilvánított népakarat ellenére,

a kormány “titokban” azóta is folyamatosan készül az olimpiára, egymás után épülnek fel országszerte a stadionok, versenypályák, idegenforgalmi és egészségügyi beruházások, amelyek mind azt a célt szolgálják, hogy az ország felkészüljön a hatalmas rendezvényre.

  • Azért nem építettek a most átadott Puskás Arénában atlétikai versenyek megrendezésére is alkalmas pályákat, hogy megépülhessen az olimpiai atlétikai versenyeknek helyet adó újabb aréna.
  • És azért akarják felépíteni a szuperkórházat is, hogy legyen olyan egészségügyi intézmény Budapesten, amely megfelel a NOB által előírt követelményeknek.
  • Ezért építenek Révfülöpön vitorláskikötőt stb.

S ha valaki kételkedne mindebben,

akkor nézze át Magyar Közlöny 2019. augusztus 23. számból ide másolt kormány rendeletet. A kinyilvánított népakarattal szembemenve, titokban felépíteni egy országban egy sok ezermilliárdos olimpiai rendezvény komplexumot, miközben mindenki tudja, hogy az olimpia a felesleges pénzkidobás és a korrupció melegágya, amely nemcsak hatalmas összegeket emészt fel, hanem utóbb a létesítmények kihasználatlanul rothadnak csaknem mindenhol (Athénban éppen most bontják az egyik legnagyobb stadiont) – na ez tényleg a nép elárulása.

2017. február 16-án a Momentum Mozgalom aktivistái 266.151 szavazatot adtak le a Nemzeti Választási Irodában. Több,…

Gepostet von Vásárhelyi Mária am Dienstag, 26. November 2019

Forrás

Vásárhelyi Mária: azért akarják felépíteni a szuperkórházat, hogy legyen olyan egészségügyi intézmény Budapesten, amely megfelel a NOB által előírt követelményeknek 1

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét